Συντριβή Μετεώρων στο Κιλελέρ

Βαριά ήττα γνώρισε στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου για την Γ’ Εθνική η ομάδα των Μετεώρων. Παίζοντας  στο Κιλελέρ, με την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Λάρισας, το συγκρότημα της Καλαμπάκας αντεξε ένα ημίχρονο και συνετρίβη στην επανάληψη  με 4-0 μένοντας στην ουρά  του 4ου ομίλου.

Σ’ ένα ματς μονόλογο των γηπεδούχων  τα Μετέωρα δεν είχαν τρόπο να σταματήσουν τους ανώτερους Λαρισαίους και δέχθηκαν όλα τα γκολ στο β’ ημίχρονο καθώς σκόραραν σκόραραν οι Χασομέρης, Πανταζής, Βαγενάς, Παπαγεωργίου για την ομάδα του Κιλελέρ.

Αυτό  ήταν τελευταίο παιχνίδι για  τον Νίκο Αγγελάκη στον πάγκο των Μετεώρων καθώς αποχωρεί  λόγω υπηρεσιακού θέματος που επιβάλλει τη μετοίκησή του στο εξωτερικό και πλέον τα Μετέωρα θα συνεχίσουν με τον Λουλέ στα υπόλοιπα μπαράζ

Κιλελέρ: Κουτσιρίμπας, Πανταζής, Μπαρούτας, Τσακίρης, Αντωνίου, Γκουγκουλιας, Κουβελάς, Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Παπαγεωργίου.
Μετέωρα: Γκουλιώνης, Γερεντές Γ. (46’ Λαμπαδάριος), Φορτούνης, Κιτσόπουλος, Ψαθογιαννάκης, Νταλούκας, Τσιαμάντας (77’ Γκόβαρης), Παπαδόπουλος, Γερεντές Θ. (62’ Κοτσιλιάνος), Καραμούζης, Aσημάκης.