Super League 2: Παραίτηση Λεουτσάκου και χαμός στο ΔΣ

Στα χέρια δύο παράγοντες

Την παραίτησή του απ’ την προεδρία της Super League 2, υπέβαλλε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. και έκανε γνωστό πως αποχωρεί απ’ τη θέση, κάτι που ήταν ουσιαστικά το προαπαιτούμενο για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις αναφορικά με τα χρήματα απ’ τα ποσοστά φορολογίας του στοιχήματος.

Αυτό είχε θέσει ως όρο και η επιτροπή που συστάθηκε για να «τρέξει» τη λύση του προβλήματος με τα χρήματα που θα πάρει η κάθε ομάδα. Έτσι, απ’ τις 60.000 που ήταν αρχικά τα χρήματα για κάθε ΠΑΕ της κατηγορίας, το ποσό αναμένεται να αυξηθεί στις 150.000.

Αυτό σημαίνει πως αυτόματα λύνεται και το πρόβλημα που οδήγησε στη διακοπή του Πρωταθλήματος της Super League 2 εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Έτσι, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα αναφορικά με την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Στα χέρια δύο παράγοντες

Στη διάρκεια του  διοικητικού συμβουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθαν στα χέρια ο πρόεδρος της Κηφισιάς Χρήστος Πρίτσας και ο αντιπρόεδρος του Διαγόρα Χρήστος Παπαδημητρίου.

Οι δύο άνδρες φέρεται να λογομάχησαν και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι! Στο ΔΣ υπήρχαν εντάσεις με κάποιους παράγοντες να βρίσκονται απέναντι στον πρόεδρο της Λίγκας Λεωνίδα Λεουτσάκο για το θέμα των χειρισμών του για τα χρήματα της Πολιτείας από τη φορολογία του στοιχήματος.