Super League 2 : Kορυφή και ο Πανσερραϊκός, ισοπεδώθηκε ο Απ Λάρισας

Ο ΠΑΟΚ Β’ είχε εύκολο έργο κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας επικρατώντας με 6-1, ενώ έχει ως συγκάτοικο στην κορυφή τον Πανσερραϊκό που νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου 2-0

Ο ΠΑΟΚ Β’ συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στον Α’ όμιλο της Super League 2, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο και του Απόλλωνα Λάρισας επικρατώντας με 6-1.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, όπου πήραν προβάδισμα πέντε τερμάτων. Ο Μιχαηλίδης στο 16′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 16′. Τρία λεπτά μετά σκόραρε ο Κουαλιάτα το 2-0 και στο 29′ ο Γκορντεζιάνι με ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού τρία λεπτά νωρίτερα σταμάτησε στο δοκάρι.

Τη σκυτάλη των γκολ πήρε ο Χατζηστραβός που σκόραρε αρχικά στο 35′ και στο 45+1′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν απλά στη μείωση του σκορ στο 52ο λεπτό με τον Σάββα Σιατραβάνη, με τον Μπράντονιτς να διαμορφώνει το τελικό σκορ κάνοντας το 6-1.

ΠΑΟΚ Β’: Μοναστηρλής, Σελιμάι (73′ Γιαξής), Τασιούρας (46′ Τσοπούρογλου), Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Γρόσδης, Σμυρλής (60′ Μπράντονιτς), Κουαλιάτα, Χατζηστραβός (46′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (60′ Τζίμας).

Απόλλων Λάρισας: Οικονομόπουλος (75′ λ.τ Μπακαρός), Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Διβανές, Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.

Διπλό κορυφής για τον Πανσερραϊκό

Συγκάτοικος του ΠΑΟΚ Β’ στην κορυφή παρέμεινε και ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας με 2-0.

Οι σκόρερ της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν ο Χιτσάμ Κανίς που έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στο 45′ με κεφαλιά, ενώ στο 83ο λεπτό ο Σαϊντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Πανσερραϊκός παραμένει στην κορυφή, ενώ ο Απόλλων Πόντου παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Μουμίν (46′ Αραβίδης), Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Κωστίκα, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Μπελεβώνης (68′ Δαλιανόπουλος), Ντιαλόσι, Λαμπίρης (86′ Πάτι), Εσαλό.

Πανσερραϊκός: Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης (79′ Δεληγιαννίδης), Σιόντης (73′ Σοφιανός), Θυμιάνης, Μούργος (79′ λ.τ Μασκανάκης), Στίνα, Κανίς, Κατσαντώνης (68′ Σαΐντ).

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε στις καθυστερήσεις

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έδωσε για πρώτη φορά φέτος παιχνίδι στη φυσική της έδρα για τη Super League 2 και το συνδύασε με νίκη επί του Ηρακλή, επικρατώντας 1-0 στις καθυστερήσεις. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Βαλάντης Κοζορώνης στο 90+8′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε ο Μάρκος Βελλίδης με απευθείας κόκκινη στο 90+6′.