Η Φήκη πέρασε με νίκη από τη Χαλκίδα

Με άνετη νίκη πέρασε από την Χαλκίδα η ομάδα της Φήκης κερδίζοντας μάλιστα  την τοπική ομάδα με  1-3 στην τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς. Την Τετάρτη η τρικαλινή ομάδα θα παίξει με τον Αστέρα Πετριτή στην έδρα της στο ματς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος

Με τη συμπλήρωση επτά λεπτών στο ματς, μετά από κάθετη μπαλιά στη πλάτη της άμυνας του ΑΟΧ ο Σαμαντάς βγήκε τετ-α-τετ, πλάσαρε εύστοχα τον Σιδεράκη και έκανε το  0-1. Τρία λεπτά αργότερα μακρινό σουτ από τον σκόρερ ο Σιδεράκης παρότι αρχικά έδειξε να αιφνιδιάζεται τελικά απέκρουσε με τα πόδια

Στο 16΄μετά από από απομάκρυνση της άμυνας ο Νικλητσιώτης έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Η πρώτη αντίδραση της Χαλκίδας ήρθε στο 17΄ με το μακρινό σουτ του Χαλκιαδάκη που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Ένα λεπτό αργότερα η άμυνα των γηπεδούχων συνελήφθη για δεύτερη φορά κοιμώμενη ο Ιωάννου ευνοήθηκε και από την κόντρα και από κοντά σημείωσε το 0-2.  Η αμυντική λειτουργία της Χαλκίδας ήταν τραγική και στο 20΄ ο Ν. Σκόνδρας μόνος αμαρκάριστος  εκτέλεσε από κοντά τον Σιδεράκη  για το 0-3.

Στο 30΄ο Ντάσκας ανέτρεψε τον Αλεξανδρή μέσα στη περιοχή ο διαιτητής Κωσταγιάννης καταλόγισε την παράβαση και ο Χαλκιδάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 1-3. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα αλλά στο 43΄ το μακρινό σουτ του Χαλκιαδάκη δεν αιφνιδίασε τον Ντάσκα.

Δώδεκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ντοματάς ανατράπηκε μέσα στη περιοχή στη συνέχεια της φάσης υποδείχθηκε οφ-σάιντ ο Κυριακού που σκόραρε, αλλά  ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν γύρισε τη φάση πίσω και δεν υπέδειξε την παράβαση.

Οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν χώρους και στο 83 και το 84΄  δυο σουτ από τον Γ. Σκόνδρα το ένα έφυγε άουτ και το δεύτερο εξουδετέρωσε ο Σιδεράκης. Το τελικό 1-3 έφερε αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους.

ΑΟ Χαλκίς Π. Ζουρούδης); Σιδεράκης, Γ. Ζαχαράκης, Κ.  Μπαλωμένος, Μαγγίνας, Δεληγιάννης (46΄ Ζαμάνης) , Β. Ζαχαράκης, Α. Μπαλωμένος, Παναγόπουλος (70΄ Κατσαρής), Ντοματάς (77΄ Μπράιαν), Χαλκιαδάκης, Αλεξανδρής (55΄ Κυριακού)

ΠΟ Φήκης (Ν. Μανούρας): Ντάσκας, Γιαννούλας Ι. Σκόνδρας, Δρόσος , Καλαμάρας, Γεωργάκης, Γκαντιάς, Ιωάννου (85΄Ζήσης), Νικλητσιώτης (61΄Πολυζόπουλος), Σαμαντάς (90΄ Τεντολούρης) , Ν. Σκόνδρας

Κείμενο-Φωτό: starsports.gr