SL-2 Αρχή με “τρίποντο” για τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων σκόραρε με κεφαλιά του Σίγκνιεβιτς αλλά το γκολ ακυρώθηκε από την διαιτητή της αναμέτρησης για επιθετικό φάουλ στον Χατζηεμμανουήλ. Ο γηπεδούχος έχασε ακόμη μία ευκαιρία στο 39′ με πλασέ του Κρητικού που στο 42′ είχε μία νέα καλή προσπάθεια χωρίς ευτυχή κατάληξη. Εν τέλει το ημίχρονο έμελλε να λήξει χωρίς σκορ.

 

Στην επανάληψη η ΑΕΚ δημιούργησε μία καλή στιγμή στο 49′ σε πλασέ του Σκόνδρα που πέρασε άουτ, με τον Απόλλωνα να απαντά στο 52′ με τον Κρητικό. Το 0-0 παρέμενε και ήταν πλέον ξεκάθαρο πως όποια ομάδα έβαζε το ένα γκολ, θα έπαιρνε το ματς.

Μετά το 60′ φάνηκε η κόπωση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Οι άμυνες άνοιξαν με τον Απόλλωνα να αγγίζει στο 73′ το 1-0. Μακρινό σουτ του Ερέρα με τον Χατζηεμμανουήλ να κάνει φοβερή επέμβαση και να κρατά το 0-0.

 

Ο Απόλλων έβγαζε μεγαλύτερη ενέργεια μετά το 65′ και έδειχνε περισσότερη διάθεση να ψάξει το γκολ της νίκης. Και εν τέλει ανταμείφθηκε. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της νίκης στο 87′ με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Ντομίνγκες και πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ένα γκολ που ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη