Ο Πορταϊκός αποχαιρετά την Κυπριακή πεντάδα

Πέντε Κύπριους ποδοσφαιριστές είχε στο ρόστερ του ο Πορταίκός στη φετινή σεζόν και μαζί τους έκανε εξαιρετική πορεία στον 2ο ομιλο .

Κατζίη, Ιωάννου, Αντωνίου, Βιολάρης και Στυλιανού αποτελούν  παρελθόν κκαι στην ανακοίνωση αναφέρται….
Αυτο ηταν, τελος για φετος με μια γλυκοπικρη γευση.. Γλυκιά για το αποτέλεσμα και πικρή για λόγους που θα εξηγήσουμε παρακάτω.
Παμε στα του παιχνιδιού λοιπον.Εξ αναβολής υποχρέωση σημερα για τον ΠΟΡΤΑΙΚΟ εκτος έδρας στο Κηπακι, με αντιπαλο την ΑΕΤ και τελικο σκορ 1-4 για την ομαδα μας.
Στο πρώτο ημίχρονο αν και μπήκαμε καπως χαλαρα στο ματς, ευτυχησαμε να προηγηθούμε νωρις, αφου μετα απο πλασε εντος περιοχης του Γιαννη Βαγενα και απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Παναγιώτης Μανωλης πηρε την επαναφορα και με πλασε εγραψε το 0-1.Απο εκει και μετα χαλαρώσαμε περισσότερο απο οτι επρεπε, καναμε κάποιες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκαρι εξ’ επαφης του Γιαννη Βαγενα μετα απο γύρισμα του Παναγιώτη Μανώλη, μεχρι που στο 30′ οπου μετα απο λαθος του Φανη Τζιουβαρα στο χωρο του κέντρου εγινε το 1-1.Εκει χασαμε για λιγο την αυτοσυγκεντρωση μας και τελικα το ημίχρονο τελειωσε ισοπαλο.
Στην ανάπαυλα καθαρίσαμε το μυαλο μας και στο δεύτερο ημίχρονο μπηκαμε αποφασισμενοι.Στο 55′ περιπου κερδίσαμε φάουλ λιγο εξω απο την περιοχη με τον αρχηγο σημερα, Πετρο Κατζιη να το εκτελεί απ’ ευθειας και να γραφει το 1-2.
Απο αυτο το σημειο και μετα το παιχνιδι πηρα το δρομο του.Ειχαμε ακομα ενα δοκαρι με τον Παναγιωτη Μανωλη και πεντε λεπτα μετα ο Παναγιωτης βγηκε σε φαση τετ α τετ με τον αντιπαλο τερματοφυλακα να τον ανατρεπει εντος περιοχης.Το πεναλτι ανελαβε να εκτελεσει ο Πετρος Κατζιη στελνοντας την μπαλα στο “Γ” γραφοντας το 1-3.Το κερασακι στην τουρτα το εβαλε ο Τακης Ρουσσας με αψογο πλασε, με το αριστερο παρακαλω, μετα απο ασιστ του Τολαρα του Γουλα κανοντας το 1-4 που ηταν και το τελικο σκορ.

Ενα μεγαλο μπραβο στους παικτες και στο προπονητικό τιμ, αφου με το σημερινο αποτέλεσμα τερματίσαμε δευτεροι στην βαθμολογία του Β’ ομιλου της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας, πισω απο τον Α.Σ. Μετεώρων την οποια συγχαίρουμε για την δίκαια πρωτιά και ευχόμαστε καλη επιτυχία στην προσπαθεια που θα κανει απο εδω και περα για να ανεβει στη Γ’ Εθνικη.