Οριστικό: Προχωράνε μόνοι τους οι παίκτες του ΑΟΤ!

Αναμένονται ανακοινώσεις σήμερα, οριστική διακοπή χρηματοδότησης από Αϊβάζογλου

Σε μία πρωτόγνωρη πρωτοβουλία που όμοια της δεν πρέπει να έχει συμβεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο προχωρούν οι παίκτες των Τρικάλων όπως σας ανέφερε από χθες το Sportrikala (βλέπε εδώ).

Οι αρχηγοί της ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα (Ριζογιάννης, Νιάρος, Σανδραβέλης) με μακρά παρουσία στους «κυανέρυθρους» έχουν ξεκινήσει μία σειρά επαφών προκειμένου ο ΑΟΤ να παραμείνει ζωντανός μετά την εγκατάλειψη από τον Ηλία Αϊβάζογλου και να βγάλει την χρονιά προσπαθώντας να πετύχει το θαύμα της παραμονής.

Κατ’ αρχήν οι αρχηγοί επικοινώνησαν με τον Ηλία Αϊβάζογλου ο οποίος τους διεμήνυσε πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία απολύτως πληρωμή προς την ομάδα και τρίτους και πως τα μόνα έξοδα που προτίθεται να καλύψει είναι αυτά των αποστολών και πως είτε σωθεί, είτε όχι η ομάδα έχει πάρει την απόφαση να φύγει το καλοκαίρι.

Ωστόσο τους έδωσε το δικαίωμα να αυτοδιαχειρίζονται τα έσοδα που θα προκύψουν από εισιτήρια και πιθανές βοήθειες από χορηγίες και άλλες πηγές χωρίς όμως να δεσμευτεί για τα χρήματα που είναι να εισπράξει η ομάδα από τηλεοπτικά και στοίχημα τα οποία προφανώς θα παρακρατήσει ο ίδιος.

H βασική αρχική επιδίωξη των παικτών είναι με τα πρώτα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο να ανακουφιστούν οι οικονομικά ασθενέστεροι συμπαίκτες τους που δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης καθώς κινδυνεύουν με έξωση από τα σπίτια που μένουν ενώ υπάρχουν μέρες που στην κυριολεξία δεν έχουν να φάνε…

Χθες οι αρχηγοί ξεκίνησαν τις πρώτες τους επαφές καθώς συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Κώστα Παρδάλη στον οποίο και ανέλυσαν το σχέδιο τους. Ο επικεφαλής του ΔΣ του Ερασιτέχνη τους υποσχέθηκε πως θα είναι στο πλευρό τους και πως θα ενεργοποιήσει όλους τους γύρω του για να βοηθήσουν έμπρακτα την προσπάθεια που καταβάλλουν. Οι καλές προθέσεις του Ερασιτέχνη φάνηκαν και από το γεγονός ότι παραχώρησε παίκτες για την στελέχωση της Κ 19 της ΠΑΕ στο πρωτάθλημα Νέων (βλέπε εδώ).

Εντός της ημέρας αναμένεται οι παίκτες να εκδώσουν επίσημη ανακοίνωση όπου θα αναλύουν το πλάνο τους και θα ξεκινήσουν νέες επαφές αναζητώντας πόρους και βοήθειες.

Σε κάθε περίπτωση αυτό το εγχείρημα που δείχνει την αγάπη και το πάθος των παιδιών για την ομάδα πρέπει να στηριχτεί απ’ όλους μας αρχής γενομένης με την αγορά ενός εισιτηρίου για το παιχνίδι της Κυριακής με την Βέροια.