Συνεχίζουν μόνοι τους και όσο αντέξουν οι παίκτες…

Ο Αϊβάζογλου έκανε παύση πληρωμών

Μπρος σε μία ιδιαίτερη και ιδιόμορφη κατάσταση βρισκόμαστε στον ΑΟ Τρίκαλα μετά την ακατανόητη και αδικαιολόγητη απόφαση του Ηλία Αϊβάζογλου να σταματήσει την χρηματοδότηση της ομάδας σε μια περίοδο που ούτε αγοραστής μπορεί να βρεθεί, ούτε και να ενισχυθεί η ομάδα λόγω των απλήρωτων τροφείων αλλά και την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Οι παίκτες με την στήριξη των λίγων ανθρώπων που έχουν μείνει στην ομάδα (μπροστάρης ο Ζήσης Κατσαντώνης) το τεχνικό τιμ και τους φιλάθλους θέλουν να πάνε την ομάδα μέχρι το τέλος και να παλέψουν για το θαύμα της παραμονής αλλά αυτό τεχνικά και κυρίως οικονομικά έχει πολλές δυσκολίες.

Ο Ηλίας Αϊβάζογλου πλήρωσε το πούλμαν και το ξενοδοχείο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, είναι άγνωστο αν θα το πράξει στις επόμενες αποστολές ενώ έχει σταματήσει κάθε άλλη πληρωμή που αφορά την ομάδα.

Αυτό που θα του ζητήσουν οι παίκτες είναι να τους παραχωρήσει τα προγραμματισμένα έσοδα από το στοίχημα και την τηλεόραση που αρκούν για να καλυφθεί η μισθοδοσία και τα έξοδα ώστε να βγει η χρονιά.

Είναι άγνωστο τι θα κάνει ο Αϊβάζογλου μιας και αλλάζει άποψη συχνά πυκνά αν και είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει διάθεση να πληρώσει άλλο.

Τώρα αν αυτό το σύστημα …αυτοδιαχείρισης πετύχει είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία αλλά είναι προφανές ότι θα χρειαστεί την στήριξη όλων μας.

Νίκος Μαναρώλης και Βασίλης Καλογιάννης στην σημερινή προπόνηση
Οι τρεις τερματοφύλακες προπονήθηκαν μόνοι τους αφού αποχώρησε και ο Μπάμπης Μπακαρός
Η Θύρα 4 στηρίζει τις προσπάθειες των παικτών