Πιάζας: “Ως εδώ και μη παρέκει”

Σκληρή τοποθέτηση του προέδρου των Βετεράνων

Ο πρόεδρος των Βετεράνων του ΑΟΤ Στέφανος Πιάζας με ανάρτηση του παίρνει θέση στα όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν στο ιστορικό σωματείο. Χαρακτηριστικά σημειώνει:

“Ο ΑΟΤ είναι ΙΔΕΑ και δεν πωλείται . Κύριοι της διοίκησης έως εδώ και μη παρέκει. Αυτά που κάνατε τα τελευταία δύο χρόνια εάν τά κάνατε πριν μια δεκαετία δεν θα ξαναπερνουσατε από τα όρια του νομού Τρικάλων.

Αυτό το μπάτζετ που είχατε πέρυσι και φέτος θα μπορούσε να το διαχειριστεί ο ερασιτέχνης του ΑΟΤ και πολύ καλύτερα. Πέρσι σε ανάρτηση μου είχα πει ότι νιώθω ντροπή μετά τον περιβόητο αγώνα με τον Ιωνικό όπου ο γενικός διευθυντής ήταν πλάι με τον αντίπαλο συνάδελφο στον πάγκο των φιλοξενούμενων που στ αλλα παιχνίδια άλλαζε τά φώτα στους διαιτητές.

Βρήκατε και κάνετε γιατί το γήπεδο ήταν άδειο λόγω κορονοιου. Τώρα τι θέλετε να κάνετε την Κυριακή με την Λάρισα και βάλατε το εισιτήριο 20 ευρώ λες και θα δούμε αγώνα Tsampions league θα δείξει.

Μιας και παζαρευατε και την μεταγραφή του αιώνα του σπουδαίου αυτού παράγοντα ο οποίος μήνυσε και δημοσιογράφο της πόλης μας γιατί είπε πικρές αλήθειες.

Εάν αφήσετε τα παιδιά να παίξουν για την φανέλα όπως παίξανε προχθές με την Αριδαία η ομάδα θα σωθεί. Φύγετε το συντομότερο και εάν πέσουμε θα πέσουμε με το μέτωπο καθαρό. Γίνατε πασίγνωστοι στο πανελλήνιο με το που ήρθατε σ’ αυτήν την ιστορική ομάδα και αύριο δεν θα σας ξέρει κανένας.

Πέρασαν και άλλοι ξένοι επενδυτές αλλά έφυγαν με το κεφάλι ψηλά. Ήμασταν,  είμαστε και θα είμαστε ΑΟΤ σ’όποια κατηγορία και να παίζουμε. Εγώ προσωπικά πέρυσι που δεν είχατε διαρκείας λόγω του κορονοιου είχα δώσει οικονομική ενίσχυση και όλα αυτά τα χρόνια μπαίνω στο γήπεδο με εισιτήριο διαρκείας και βοηθω την ομάδα όταν αυτή μου το ζητήσει αφιλοκερδώς όπως με την διοίκηση του ΓΙΑΛΙΑ που έτρεχα αφήνοντας την δουλειά μου για χορηγίες”