Συντριβή για τα Κορίτσια των Τρικάλων από τον ΠΑΟΚ

Δέχτηκαν πέντε γκολ στο πρώτο 25λεπτο

“Εφιαλτική” αποδείχθηκε η αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας των “Τρικάλων 2011” με τον  ΠΑΟΚ και η συντριβή με 8-2 στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ήρθε μάλλον φυσιολογικά αφού ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας ήταν κλασεις  ανώτερος,  πιο ποιοτικός και το έδειξε εμφατικά στο ραντεβού της Μ. Τετάρτης.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα δύο συγκροτήματα ισοβαθμούσαν στην 2η θέση του βορείου ομίλου έχοντας κάνει και το προγραμματισμένο ρεπό, ενώ με τη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ έκανε το τρία  στα τρία προσπερνώντας τις κυανέρυθρες.

Ο αγώνας έγινε στο Γήπεδο Κουφαλίων Θεσσαλονίκης και εκεί η Τρικαλινή ομάδα ( ταξίδεψε αυθημερόν ) μπήκε μουδιασμένα και υπέστη τον απόλυτο αιφνιδιασμό από τον  ΠΑΟΚ που  ήταν καταιγιστικός από τα πρώτα λεπτά. Μάλιστα  πέτυχε το 1-0 στο 3’ με την Πούλιου , έφτασε στο 2-0 με Καραπέτσα στο  6′, και στο 14 καθάριζε το ματς φτάνοντας στο 3-0 με την  Σπυριδωνίδου . Το εφιαλτικό α’ ημίχρονο είχε και συνέχεια καθώς η  Κακαμπούκη  πέτυχε άλλα δύο γκολ 19′, 27′ και τα Τρικαλα απάντησαν στο 40 όταν η Κωστοπούλου πέτυχε το 5-1

Στην επανάληψη οι Τρικαλινές  πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 55’  με την Ντόκου να πάιρνει την κεφαλιά μετά το γέμισμα της Τζιώρα και να μειώνει σε 5-2 . Στο 75’ μετά από προσπάθεια της Στράντζαλη και κακή αντίδραση της Τρικαλινής άμυνας , η Σπυριδωνίδου βρήκε τη φάση και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ κάνοντας το 6-2. Ο ΠΑΟΚ πάντως είχε όρεξη και για άλλα  γκολ. Ετσι στο 80’ η Μήτκου με απ ευθείας χτύπημα φάουλ σημάδεψε την γωνία και έγραψε το 7-2, ενώ στο 88’ η Βαρδαλή εκμεταλλευόμενη ασταθή απόκρουση της Δραγούτσου από σέντρα της Μήτκου, βρήκε άδεια εστία και διαμόρφωσε το τελικό 8-2!

ΠΑΟΚ Παπακωνσταντίνου (46′ Νάση), Δοϊρανλή(46′ Πατερνά), Μήτκου, Σμίλκοβιτς , Γκάτσου , Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου (88′ Κωνσταντινίδου) , Πούλιου (46′ Πίτσιου) , Καραπέτσα (84′ Νεφρού).
ΤΡΙΚΑΛΑ 2011  : Αρζουμανίδου (61′ Δραγούτσου), Σαργιώτη, Ντόκου, Σακελλάρη (72′ Τσιακνάκη), Αλεξίου, Τσούνη (78′ Τσιάρα), Τζιώρα, Πλακιά (61′ Μπέου) Γεωργούλα, Κωστοπούλου, Βαΐτση.

Τα αποτελέσματα βορείου ομίλου

Άρης – Καστοριά 2-0
-ΠΑΟΚ – Τρίκαλα 8-2
Δόξα – ΑΕΛ (στις 12/5)
Ελπίδες Καρδίτσας – Βασίλισσα Θράκης (Μεγ. Πέμπτη )
Αγροτικός Αγ. Βαρβάρας – Γιάννενα (αναβλήθηκε)
Ρεπό: Αγροτικός Ευόσμου