O Λίτσιος στην ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

Ο πρώην πλέον παίκτης του ΑΟΤ Βαγγέλης Λίτσιος μεταγράφηκε στην ΑΕ Ποντίων Κοζάνης η οποία αγωνίζεται στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Βαγγέλης Λίτσιος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία των Μετεώρων και το ξεπέταγμά του το έκανε όμως με την παιδική ομάδα της Σαρακίνας όπου στην πρώτη του χρονιά κατάφερε και σημείωσε 27 τέρματα στο παιδικό πρωτάθλημα.

Αμέσως πήρε προαγωγή για την ανδρική ομάδα της Σαρακίνας που τότε αγωνίζονταν στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Το καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε στα Μετέωρα όπου από την πρώτη στιγμή είχε θέση βασικού.

Έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα τόσο στην Α’ Ερασιτεχνική στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε όσο και στην Γ’ Εθνική την αγωνιστική περίοδο 2018-19 όπου σημείωσε 7 τέρματα εκ των οποίων ορισμένα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Το καλοκαίρι του 2019 μεταγράφηκε στην Νίκη Βόλου που αγωνίζονταν στην Φούτμπολ Λιγκ ενώ είχε δοκιμαστεί και στον Πανιώνιο όταν αγωνίζονταν ακόμη στην Σούπερ Λιγκ. Ένας τραυματισμός όμως δεν του επέτρεψε να έχει αρκετές συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2020 μεταγράφηκε στον ΑΟ Τρίκαλα κάνοντας καλές εμφανίσει στα φιλικά παιχνίδια, αλλά και πάλι ένας τραυματισμός φρενάρισε την εξέλιξή του.

Τελικά με τον ΑΟ Τρίκαλα είχε μία συμμετοχή στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας κι αυτές τις μέρες αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του.

Έτσι μεταγράφηκε στην ΑΕ Ποντίων Κοζάνης η οποία είναι νεοφώτιστη στην Φούτμπολ Λιγκ όπου δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα και ήθελε έναν ακόμη επιθετικό ποδοσφαιριστή.

Ο Βαγγέλης Λίτσιος είναι ένα αυθεντικό ταλέντο και ψάχνει την ευκαιρία να αναδειχθεί. Πάντως αυτό το διάστημα υπήρξε ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες τόσο από την Φούτμπολ Λιγκ όσο κι από την Γ’ Εθνική.

Πηγή: sportskalampaka.gr