Τα Μετέωρα 0-3 από  την Καρίτσα και δεν… προλαβαίνουν

 

 

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για την ομάδα των Μετεώρων που για μία ακόμη φορά έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής και μάλλον θα πρέπει να προσαρμόσει τα πλάνα στα νέα δεδομένα καθώς και να θέλει πια είναι σχεδόν ακατόρθωτo να μείνει  στην κατηγορία

Η ήττα 0-3 από την Καρίτσα μέσα στο στάδιο των Τρικάλων  αποτελεί ένα ακόμα κρίκο στο σερί αποτυχημένων εμφανίσεων της Καλαμπακιώτικης ομάδας, που μόνο σε σενάριο παύσης μπορεί να ελπίζει πια για να μην επιστρέψει στο τοπικό του νομού μας.

Η αναμέτρηση της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής έγινε στο στάδιο Τρικάλων αφού στην Καλαμπάκα ξεκίνησαν από χθες οι εργασίες για την τοποθέτηση του ταρτάν Στίβου. Η αλλαγή έδρας προφανώς είχε μικρή σημασία γιατί οι παίκτες των Μετεώρων για μία ακόμη φορά δέχθηκαν πρώτοι γκολ και δεν είχαν απάντηση. Εβγαλαν βέβαια το α’ ημίχρονο στο 0-0 με κάποιες καλές προσπάθειες αλλά το γκολ του Γκίκα στο 50’ άλλαξε  το σκηνικό. Η Καρίτσα πήρε προβάδισμα , ενώ  λίγο αργότερα (στο 65’) με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κυπαρίσση έφτασε και στο 0-2 διασφαλίζοντας έτσι τη νίκη της.

Στη μοναδική μεγάλη φάση των Μετεώρων στο β ημίχρονο,  Ψυρας και Σακελαρίδης συνδυάστηκαν ιδανικά και ο τελευταίος βγήκε σε θέση για σουτ,  όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν πιο αποτελεσματικοί και το έδειξαν στο 90′ . Τότε   ο Αλεξίου επωφελήθηκε από σέντρα του Καραγκούνη και διαμόρφωσε το 0-3 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Μετέωρα: Βλαχάβας, Γεωργάκης, Τσιγαρίδας, Τσιαντούλας, Ρόμπος, Φωτίκας (66′ Ντάνας), Π. Παπαευθυμίου, Β. Αλμπάνης, Χ. Παπαευθυμίου (77′ Σακελλαρίδης), Μπαλτάς (66′ Μαλάκος), Ψύρας.

ΑΕ Καρίτσας: Ζωγράφος, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου (24′ λόγω τρ. Παλαιοπάνος), Τροΐρης, Ζαφειρίδης, Κυπαρίσσης (83′ Δημητρουλόπουλος), Ηλιόπουλος (59′ Τόλιος), Γκίκα (83′ Λαμπίρης), Παπαϊωάννου .