Πήρε βαθμό (1-1) στο Δίον η Φήκη

Από το 65' με δέκα λόγω αποβολής του Ιωάννου

 

Δρομολόγιο στην Πιερία είχε   ο Ποδοσφαιρικός όμιλος Φήκης στην 8η αγωνιστική της Γ Εθνικής και από την σκληρή μάχη με τον Δία Δίου πήρε έναν πολύτιμο πόντο ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 85ο λεπτό.

Οι κόκκινοι ήθελαν  αποτέλεσμα για να κάνουν ένα ακόμα βήμα  και να πλησιάσουν το στόχο της παραμονής,  και το πέτυχαν  τσιμπώντας βαθμό αν και έπαιζαν με 10 από το 65λεπτό λόγω αποβολής του Ιωάννου.

Το σκορ άνοιξε στο 8΄με γκολ που σημείωσε ο Δημηνάς (1-0) βάζοντας μπροστά την ομάδα της Πιερίας . Η Φήκη προσπάθησε να βρει γκολ  στο α ημίχρονο ,όμως  δεν είχε καλές τελικές προσπάθειες κι έτσι έμεινε το 1-0 για το πρωτο μέρος. Στην επανάληψη οι Φηκιώτες  μπήκαν πιο δυνατά αλλά όπως αναφέραμε  από το 65΄ και μετά είχαν …ανηφόρα  (μετά την κόκκινη του Ιωάννου) καθώς έμειναν  με  δέκα παίκτες στο γήπεδο  . Ωστόσο οι παίκτες του ΠΟΦ δεν εγκατέλειψαν  την προσπάθεια. Κυνήγησαν φάσεις , έψαξαν  ευκαιρίες και  τελικά βρήκαν  το γκολ της ισοφάρισης με τον  Σκρέκα που πέτυχε το 1-1 στο 85΄, δίνοντας ένα πολύτιμο πόντο αλλά και κρατώντας το Δίο χαμηλά στη βαθμολογία.