Προϊστορία: Μόνο διπλά με Καραϊσκάκη ο ΑΟΤ (Βίντεο)

Τρεις νίκες σε τρία ματς στην Άρτα οι «κυανέρυθροι»

Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχουν στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων τα Τρίκαλα αφού σε τρεις επισκέψεις για το πρωτάθλημα στην Άρτα έχει νικήσει και τις τρεις τον Καραϊσκάκη. Ιστορική παραμένει η νίκη το 2015 που ο ΑΟΤ νίκησε με 1-2 και ανέβηκε στην Β’ Εθνική σε βάρος του Καραϊσκάκη ενώ σημαντική ήταν και η νίκη το 2019 που τα Τρίκαλα έπεσαν τελικά μία κατηγορία και όχι δύο.

Ας θυμηθούμε τα τρία παιχνίδια των Τρικάλων επι του Καραϊσκάκη μαζί με τα σχετικά βίντεο από τους αγώνες αφού είναι όλα πρόσφατα.

2014-15 (Γ’ Εθνική, 17/05/2015) Καραϊσκάκης – ΑΟ Τρίκαλα 1-2: Τελευταία αγωνιστική. Ο Καραϊσκάκης ακόμη και με ισοπαλία έπαιρνε την άνοδο ενώ τα Τρίκαλα ήθελαν μόνο νίκη για να προσπεράσουν την ομάδα της Άρτας και να «κλέψουν» αυτά την άνοδο. Στην Άρτα είχαν προετοιμάσει φιέστα με αρνιά, σαμπάνιες, ποτά και μπλουζάκια που έγραφαν «Καραϊσκάκης, Πρωταθλητής». Δημιούργησαν κλίμα, απέτρεψαν τους Τρικαλινούς φιλάθλους να μπουν στο γήπεδο, συνελήφθη πριν το ματς ο τότε χρηματοδότης των Τρικάλων Χάρης Κουτσούρης και γενικά έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να κερδίσουν το ματς. Στο γήπεδο όμως τα Τρίκαλα πήραν σπουδαία νίκη και πανηγύρισαν στο τέλος έξαλλα την άνοδο στην Β’ Εθνική. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι για τα Τρίκαλα σκόραραν οι Τέλλος (26’) και Σαχινίδης (67’). Ο Καραϊσκάκης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Στάντσετιτς (84’).

 

2016-17 (Β’ Εθνική, 16/12/2017) Καραϊσκάκης – ΑΟ Τρίκαλα 0-1: Με γκολ του Δημήτρη Καπού στο 82’ τα Τρίκαλα κέρδισαν με 0-1 μέσα στους Αγίους Αναργύρους με τα πάθη από το ματς του 2015 να είναι ακόμη νωπά…

2018-19 (Football League, 05/05/2019) Καραϊσκάκης – ΑΟ Τρίκαλα 1-3: Τα Τρίκαλα με το διπλό μέσα στην Άρτα υποβιβάστηκαν μεν αλλά γλύτωσαν το χειρότερο σενάριο του υποβιβασμού δύο κατηγοριών. Συριόπουλος (61’), Μαρκόφσκι (64’) και Καπός (84’) σκόραραν για τον ΑΟΤ ενώ ο Καραϊασκάκης είχε προηγηθεί με γκολ του Άλεξιτς (51’) που την επόμενη χρονιά ήρθε στον ΑΟΤ. Προπονητής του Καραϊσκάκη σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο σημερινός προπονητής των Τρικάλων Απόστολος Χαραλαμπίδης.