Ανασύνταξη, το εξοχικό και ο Παράσχος…

O «ΦΛΟΥ» της 15/02/2021

Ανασύνταξη

Δεν υπάρχει καιρός για περαιτέρω ανάλυση του αγώνα της Ξάνθης. Από την στιγμή που η ομάδα μπήκε στο πούλμαν άρχισε να σκέπτεται το παιχνίδι στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη την Τετάρτη.

Εξοχικό

Τρία στα τρία έχει στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων στην Άρτα ο ΑΟΤ κόντρα στον Καραϊσκάκη. Εξ ου και το προσωνύμιο «εξοχικό».

Καιρός

Βέβαια θα πρέπει να δούμε και τα καιρικά για τον μεθαυριανό αγώνα. Ο καιρός στην περιοχή θα είναι καλός και δεν προβλέπεται να υπάρξει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι τα Τρίκαλα δεν μπορούν να προπονηθούν υπό κανονικές συνθήκες σήμερα και αύριο αφού το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα στην περιοχή μας…

Πίεση

Προφανώς και την πίεση την έχει ο Καραϊσκάκης. Και ο Γιάννης ο Μάγγος που έχει δύο στις δύο ήττες με την ομάδα της Άρτας. Και που κόντρα στα Τρίκαλα μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν έχει. Πέρυσι έχασε δύο φορές με Ιεράπετρα και Τρίγλια ενώ φέτος έχασε με τον Απόλλωνα Λάρισας από τον μέντορα του Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Περιβάλλον

Γνώριμο το περιβάλλον στην Άρτα για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη αφού ήταν προπονητής του Καραϊσκάκη μέχρι πρότινος…

Μετάδοση (1)

Η μαγεία των παλιών στιγμών: Η μετάδοση του αγώνα του 2015 από τον Αρτινό ρεπόρτερ ο οποίος είχε πάθει σοκ από την εξέλιξη του ματς και του έβγαινε στην μετάδοση…

Μετάδοση (2)

Ιστορική και η μετάδοση η δική μας στον Ζυγό. Εν μέσω των οπαδών του Καραϊσκάκη, σχεδόν ψιθυριστά μεταδίδαμε το ματς!!!

Πρόγραμμα

Μέσα σε δέκα μέρες ολοκληρώνεται, χωρίς καν να το καταλάβουμε, ο πρώτος γύρος της SL2. Την Τετάρτη (17/02) ο ΑΟΤ παίζει στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη, την Κυριακή (21/02) υποδέχεται τον Διαγόρα του Σάκη Θεοδοσιάδη και το Σάββατο 27/02 αντιμετωπίζει στην Κρήτη την Ιεράπετρα.

Γκρίνια

Γκρίνια για τον Σωτήρη Αντωνίου στον Λεβαδειακό. Τόσο μετά την δύσκολη ήττα (στο 97’) επί της Ιεράπετρας και κυρίως μετά την χθεσινή του ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή…

Αέρα

Πήρε αέρα και ο Παπαδόπουλος: «Καμία ομάδα στην κατηγορία δεν είναι καλύτερη της Παναχαϊκής» είπε χθες…

Αήττητο γιοκ (1)

Καμία ομάδα από χθες δεν είναι αήττητη στην SL 2. Έχασαν Λεβαδειακός και Διαγόρας για πρώτη φορά…

Αήττητο γιοκ (2)

Τέλος και στο δικό μας αήττητο εκτός έδρας. Δεν είχαμε ξαναχάσει μακριά από τα Τρίκαλα…

Παράσχος (1)

Ξύπνησε πολλές αναμνήσεις το χθεσινό ποστάρισμα του Sportrikala (βλέπε εδώ) για το πέρασμα του Γιώργου Παράσχου από τα Τρίκαλα την σεζόν 1992-93. Στην φωτό και οι τότε παράγοντες του ΑΟΤ, Νικόλας Παπαευθυμίου και Γιώργος Αναστασίου (πατέρας του Άκη) σε βρεφική ηλικία!!!

Παράσχος (2)

Πολλές οι τοποθετήσεις κάτω από το ποστάρισμα της είδησης στο facebook του Sportrikala. Ανάμεσα τους και η τοποθέτηση του τότε γραμματέα της ομάδας Παναγιώτη Μάνου που εξήρε την προσωπικότητα και την σοβαρότητα του κόουτς. Οι παράγοντες της εποχής δεν του είχαν υπομονή και απομακρύνθηκε μετά από μία εντός έδρας γκέλα που η ομάδα ήταν καλύτερη αλλά άτυχη. Κρατάμε την νίκη στο κύπελλο επι του Παναθηναϊκού…

Αντίο…

Άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε από κοντά μας. Ο λόγος για τον Τάσο Μπαμπαλή που έφυγε σε ηλικία μόλις 54 ετων χτυπημένος από την επάρατο. Τον αποχαιρέτησε και ο Άρης Αγίας Μονής με τον δικό του τρόπο καθώς συνέβαλλε αποφασιστικά στην αναμόρφωση του γηπέδου της ομάδας.

«ΦΛΟΥ»
…μου αρέσει που λέγαμε ότι τα 2021 αποκλείεται να είναι χειρότερο του 2020…