Χωρίς Μπαρμπόσα και Γεραγόρη η Γυναικεία

Διαφορετικά δεδομένα για τη νέα χρονιά

Δυο σημαντικές απώλειες θα έχει τη νέα σεζόν το ρόστερ  της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου που θα συμμετάσχει στην Α’ Εθνική.

Συγκεριμένα δεν θα συνεχίσουν Μπαρμπόσα και η Πάμελα Γεραγόρη, ενώ το ενημερωτικό της διοίκησης αναφέρει…

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α Εθνική, από τον προπονητή μας Γιώργο Λουλέ και τη διοίκηση του Α Ο Τρίκαλα 2011.
Στο δυναμικό της ομάδας παραμένουν εκτός απροόπτου όλες οι παίκτριες του περσινού ρόστερ, πλην της Μαρλέν Μπαρμπόσα και της Πάμελας Γεραγόρη με τις οποίες λύεται η συνεργασία μας κοινή συναινέσει.Τις ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Σύντομα ο Γιώργος Λουλές θα ανακοινώσει τα ονόματα τουλάχιστον 6-7 ποδοσφαιριστριών από τις Νέες Τρικάλων που θα ενσωματωθούν στον  Α Ο Τρίκαλα 2011,ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποιες στοχευμένες μεταγραφές που να ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας που χτίζει ο προπονητής μας για τη νέα περίοδο.
Υπενθυμίζουμε ότι τα υπόλοιπα κορίτσια των Νέων μαζί με προσθήκες από το υπάρχον δυναμικό του Α Ο Τρίκαλα 2011 και πιθανών άλλων ομάδων, θα αποτελέσουν το ρόστερ του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών του Α Ο Τρίκαλα που θα πρωτοεμφανιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.