Φόρος: «Χαμένη ευκαιρία η μη συγχώνευση»

Ο προπονητής του Αιόλου σε εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» μίλησε σήμερα το πρωί ο προπονητής του Αιόλου Χάρης Φόρος εν΄ όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Φυσικά αναφέρθηκε και στο σίριαλ του καλοκαιριού με τις συζητήσεις ανάμεσα στον Ερασιτέχνη ΑΟΤ και τον Αίολο που κατέληξαν σε ναυάγιο: «Ήταν μία χαμένη ευκαιρία για το Τρικαλινό μπάσκετ. Θα γινόταν κάτι πολύ δυνατό που θα είχε και συνέχεια χρονική. Έγινε μεγάλος πόλεμος εκτός των δύο ομάδων ιδιαίτερα εκείνο το περιβόητο μεσημέρι».

Όσον αφορά την νέα προσπάθεια του Αιόλου στην Β’ Εθνική είπε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πηγαίνουν όλα καλά. Παρασκευή ξεκινάμε ανεπίσημα, Δευτέρα επίσημα. Κατά 90% το ρόστερ είναι ολοκληρωμένο. Ψάχνουμε ακόμη έναν, ίσως και δύο παίκτες στην Περιφέρεια».

Ο Χάρης Φόρος αναφέρθηκε και στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν: «Οι παίκτες προέρχονται από απραξία πολλών μηνών ενώ και οι ομάδες κινούνται σε ένα ασαφές οικονομικό περιβάλλον. Ίσως να έχουμε κόσμο στο γήπεδο, ίσως και όχι και ζητάμε από τον κόσμο να πάρει όχι εισιτήριο διαρκείας αλλά εισιτήριο στήριξης γιατί είναι άγνωστο αν θα μπορούν να δουν τα παιχνίδια».

Ο Χάρης Φόρος τόνισε ότι θα προωθηθούν παιδιά από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα ενώ μίλησε και για τον ανταγωνισμό στον όμιλο: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Κάποιες ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καν. Υπάρχουν όμως ομάδες που έχουν κινηθεί πολύ καλά μέχρι τώρα όπως το Σχηματάρι και οι Ίκαροι».

Τέλος ο προπονητής του Αιόλου αναφέρθηκε και στην έλευση του Δημήτρη Δέσπο: «Έχει κερδίσει τον χρόνο. Συνεργαστήκαμε και στα Φάρσαλα δύο χρόνια και είναι επαγγελματίας σε όλα του, και μέσα και έξω από το γήπεδο. Πρώτος στην προπόνηση, έχει αθλητικό εγωϊσμό. Ήταν καιρός να επιστρέψει στην πόλη του».