Σαν σήμερα το 2015 το διπλό ανόδου με Καραϊσκάκη!

Στο επεισοδιακό παιχνίδι της Άρτας

Πριν πέντε χρόνια, σαν σήμερα, 17 Μαϊου 2015, τα Τρίκαλα πέτυχαν μία απο τις πιο αξιοσημείωτες σελίδες στην ιστορία της ομάδας.

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και της σεζόν 2014-15. Ο Καραϊσκάκης ακόμη και με ισοπαλία παίρνει την άνοδο, τα Τρίκαλα θέλουν μόνο το διπλό.

Οι Αρτινοί στήνουν ένα απίστευτο σκηνικό για να δυσκολέψουν όσο μπορούν την ζωή των Τρικαλινών. Σε συνεννόηση με την αστυνομία δεν επιτρέπουν σε κανέναν Τρικαλινό να πλησιάσει, αποκλείονται οι ¨Σακαφλιάδες” , δεν επιτρέπεται η μετάδοση απο Τρικαλινούς δημοσιογράφους ενώ στα μεγάφωνα παίζει συνεχώς το γνωστό τραγούδι του Παπακωνσταντίνου για τον Καραϊσκάκη.

Ο FM 100 Ράδιο Ζυγός μετέδωσε το παιχνίδι με τον Γιώργο Παπαγεωργόπουλο ανάμεσα στους φιλάθλους και με κάλυψη τους λίγους Τρικαλινούς που είχαν μπεί στο γήπεδο.

Πριν τον αγώνα συνελήφθη και ο τότε χρηματοδότης του ΑΟΤ Χάρης Κουτσούρης τον οποίο κατηγόρησαν για πλαστά εισιτήρια και δεν είδε το παιχνίδι γιατί κρατήθηκε στο τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος μετά το τέλος του αγώνα.

Στο γήπεδο μπήκαν μόνο τα 15 άτομα που είχε δικαίωμα η ομάδα να βάλει στην λίστα με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Παρδάλη ο οποίος κατάφερε να μπάσει και κάμποσους ακόμη στο γήπεδο αν και η πλειονότητα δεν μπόρεσε καν να πλησιάσει στο γήπεδο.

Οι Αρτινοί σίγουροι για την νίκη τους είχαν ετοιμάσει φιέστα με αρνιά, μπίρες, σαμπάνιες ενώ τύπωσαν και μπλουζάκια όπου έγραφαν “Καραϊσκάκης – Πρωταθλητής”. Παράλληλα είχαν γεμίσει τον τόπο με σημαιάκια που έγραφαν “Καραϊσκάκης – Πρωταθλητής 2015”.

Τα Τρίκαλα όμως με τον Περικλή Αμανατίδη έπαιξαν εξαιρετικά και με σκόρερ τους Τέλλο, Σαχινίδη προηγήθηκαν 0-2 με τους γηπεδούχους να μειώνουν προς το τέλος με τον Σράνσετις. Πήραν έτσι πανηγυρικά την άνοδο στην Β’ Εθνική…