Μοναδικές παραστάσεις για την Δήμητρα/Απόλλων

Στο τουρνουά του Αστέρα Τρίπολης

Το διήμερο 28-29 Δεκεμβρίου η ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων  ταξίδεψε στη Τρίπολη για να λάβει μέρος στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργάνωσε η τοπική ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με τη συμμετοχή και του Ατρομήτου Πτολεμαίδας στις κατηγορίες Κ12 , Κ14 και Κ16.
Η Τρικαλινή ακαδημία μας έδωσε έναν αγώνα με τον Ατρόμητο Πτολεμαίδας και 2 με τον Αστέρα Τρίπολης όντας σε όλα άκρως ανταγωνιστική δίνοντας για ακόμη μια φορά τα διαπιστευτήριά της . Στα μπλοκάκια των σκάουτερ του Αστέρα αλλά και της ΑΕΚ (καθώς η Αθηναική ΠΑΕ έστειλε σκάουτερ να παρακολουθήσουν τους αγώνες γνωρίζοντας πολύ καλά την ακαδημία μας ) σημειώθηκαν πολλά παιδιά και αναμένεται να κλιθούν για επανεξέταση. Οι σχέσεις μας με την Αρκαδική ΠΑΕ είναι άριστες καθώς εκεί αγωνίζονται αθλητές που γαλουχήθηκαν ποδοσφαιρικά στην ακαδημία  :
1)Ντίνε Μανώλης (επαγγελματίας) Κ19 2) Ρουμπιές Γ. Κ14 3) Βαλληνδράς Σ. Κ15 , 4) Παπαδημητρίου Θ. Κ15 ε΄νω και ο προπονητής τερματοφυλάκων Λαρεντζάκης Γ. προέρχεται από την Δήμητρα Απόλλων .
Η αποστολή αποτελούταν από 42 αθλητές και συνοδεύτηκες από τους υπεύθυνους της ακαδημίας Γκαραγκάνη – Γιαγιάκο και τον συνεργάτη τους Βασιλείου . Η οικογένεια της Δήμητρας Απόλλων ευχαριστεί τον Αστέρα Τρίπολης για μία ακόμη άψογη φιλοξενία και εύχεται το 2020 να είναι ευτυχισμένο , δημιουργικό και πάνω απ’ όλα με υγεία για όλο τον κόσμο!