Γάκης και Ψύχος της ΑΕΚ Σαραγίων έπαιξαν σε ματς της Κ14 ΑΕΚ

Στο αθλητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, πραγματοποιήθηκαν αγώνες των τμημάτων Κ16 , Κ15 και Κ14 της ΑΕΚ με την Ακαδημία Γιαννιτσών. Η Κ14 της ΑΕΚ ήταν μια μικτή ομάδα, από επιλεγμένα παιδιά του δικτύου συνεργαζόμενων Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ . Ανάμεσά τους και δύο παιδιά της Ακαδημίας ΑΕΚ Σαραγίων, ο Αλέξανδρος Γάκης και ο Χρήστος Ψύχος. Μάλιστα ο Γάκης σκόραρε και το δεύτερο γκολ της νίκης με 2-1 της Κ14.

Και τα δύο Τρικαλινά παιδιά άφησαν πάρα πολύ καλές εντυπώσεις , ενώ θα υπάρξει στη συνέχεια και τρίτη συμμετοχή αθλητή της ΑΕΚ Σαραγίων σε παρόμοια εκπαιδευτική διαδικασία των Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Τα παιδιά συνόδεψε στην Αθήνα , ο υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας ΑΕΚ Σαραγίων, Νίκος Παπακυρίτσης. Όλοι οι παίκτες της μικτής ομάδας του Δικτύου ήταν οι : Αγγελής, Χαντζάρας, Κόντος, Νικολάου, Νασιές, Τζοβάρας (ΑΟ Ανατολής) Ξένος, Πατέλης, Τσανάι (FC ATLAS Πατρών) Μπίτι (Ακαδημία Σούδας) Γάκης, Ψύχος (ΑΕΚ Σαραγίων) Μπαρλαμπάς (Φοίβος/Αίολος Γλυφάδας) Τσεβάς, Σέμπρος (Ερμής Ανω Λιοσίων). Τερματοφύλακες ήταν οι Τζωρτζακακής και Γαρείος της Κ14 της ΑΕΚ. Ο Τεχνικός Διευθυντής του Ερμή Άνω Λιοσίων κ. Κυριακόπουλος και οι προπονητές Φατόλιας (Ερμής Ανω Λιοσίων) και Εφαπλωματάς (ΑΟ Υμηττού-Χαραυγής) καθοδήγησαν την ομάδα. Τους αγώνες και τα παιδιά, παρακολούθησαν ο νέος τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ΑΕΚ Κώστας Τσάνας, ο συντονιστής scouting των Ακαδημιών της ΑΕΚ, Στάθης Ταυλαρίδης και ο συνεργάτης του στην ανίχνευση ταλέντων, Χρήστος Κωστής .