Χωρίς κόσμο, το λεωφορείο και οι παππούδες!!!

O ΦΛΟΥ της 11/12/2019

Απόφαση

Σήμερα τελικά μαθαίνουμε ότι θα ανακοινωθεί η απόφαση για την ποινή του ΑΟΤ. Η Λίγκα μπορεί να έσπευσε να ανακοινώσει ότι το παιχνίδι με τον Ιάλυσο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών αλλά εάν καταπέσει η ποινή – μάλλον απίθανο- τότε το παιχνίδι θα γίνει με κόσμο.

Σενάρια

Τα σενάρια είναι τρία και ένα εξ αυτών θα ισχύσει το απόγευμα:  Μένει η ποινή ως έχει, παίζουμε χωρίς κόσμο και με Ιάλυσο και με Ιωνικό. Σβήνει τελείως η ποινή, παίζουμε με κόσμο και στα δύο. Αν μειωθεί στην μία αγωνιστική παίζουμε χωρίς κόσμο με Ιάλυσο και με κόσμο κόντρα στον Ιωνικό. Υπάρχει και ένα ακραίο τέταρτο σενάριο αλλά δεν βασανίζουμε το μυαλό μας  γιατί αρμοδίως ενημερωθήκαμε ότι η απόφαση θα βγει μέχρι το μεσημέρι…

Ιάλυσος

Το πιο πιθανό είναι πάντως στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιάλυσο να μην έχουμε κόσμο. Ξαναπαίξαμε άλλη μία φορά φέτος κεκλεισμένων των θυρών, στην Ρόδο με τον Διαγόρα. Και νικήσαμε με 1-2…

Από πότε;

Θυμάται κανείς από πότε έχουμε να παίξουμε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο στάδιο;

Κινήσεις

Αθόρυβα αλλά μεθοδικά γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας αφού η πρώτη θέση δεν εφησυχάζει κανέναν μιας και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν λίγες και στοχευμένες κινήσεις. Καμία σχέση με όλα όσα έγιναν πέρυσι τέτοια εποχή…

Λεωφορείο γιοκ

Αγνοείται το τελευταίο χρονικό διάστημα το λεωφορείο του ΑΟΤ που βρίσκεται σε συνεργείο για επισκευή. Επειδή οι δικοί μας ασχολούνται πολύ με τα γούρια όσο κερδίζουν με το άλλο λεωφορείο που ταξιδεύουν τον τελευταίο καιρό δεν βλέπω να το ξαναβγάζουν σύντομα στην κυκλοφορία!!!

Tα πήρε…

Τα πήρε ο Γιώργος Βαζάκας όταν στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου ο Στάϊκος Βεργέτης, προπονητής των γηπεδούχων, τον ρώτησε αν θεωρεί ότι ο διαιτητής είχε δόλο. Και του απάντησε ως εξής: «Βεργέτη, άκου Στάικο, εσύ είσαι μικρός, δεν θα κάνεις ερώτηση στον Βαζάκα, εσύ κάνε το σχόλιο το δικό σου, μην ρωτάς εμένα. Είναι λάθος η τοποθέτηση, σε συμβουλεύω. Μην κάνεις τον ρόλο εκείνο για να μιλάς με τους δημοσιογράφους. Άκουσες τι είπα. Μην το ξανακάνεις αυτό σε μένα. Στο Βαζάκα που έχω 900 συμμετοχές ήρθες να κάνεις τέτοια ερώτηση σε μένα. Και είσαι και μορφωμένο παιδί. Έχω τον πόνο μας, έχουμε και…».

Κάθοδος

Κάθοδος μυρίων σήμερα στο Καραϊσκάκη από Τρικαλινούς φίλους του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Εδώ βρέθηκαν σε Βελιγράδι, Μόναχο και Λονδίνο, στην Αθήνα δεν θα πάνε; Περισσότερα το βράδυ στο …facebook!!!

Παππούδες

Δύο καλοί φίλοι της στήλης και άνθρωποι του αθλητισμού έγιναν με διαφορά δύο ημερών για πρώτη φορά παπούδες!!! Πρώτος έγινε παππούς ο παλιός παίκτης του ΑΟΤ Τάκης Παζαϊτης που απέκτησε εγγονό, και αμέσως μετά ο Θόδωρος Σπανός που απέκτησε εγγονή!!! Να τους ζήσουν!!!

 «ΦΛΟΥ»

…ωραία πράγματα!!!