Σαρακίνα και Κίνα καφενεία!!!

Ο ΦΛΟΥ της 20/12/2019

Σαρακίνα!!!

Σε παιχνίδι Νίκης Βόλου – ΑΟ Τρίκαλα έχει πέσει μία από τις μεγαλύτερες ατάκες όλων των εποχών στο Τρικαλινό ραδιόφωνο. Φεβρουάριος του 1991 και στην Ραδιοφωνική Λέσχη τότε μεταδίδουμε το παιχνίδι από την Νέα Ιωνία σε περιγραφή του θρυλικού Σάκη Μπρέλλα. Παράλληλα ο Χρήστος Πίσσας (ο δάσκαλος) είναι στην Σαρακίνα όπου παίζουν ένα ματς τα Μετέωρα. Συντονισμό στο στούντιο ο ΦΛΟΥ. Με το σκορ στο 3-0 προς το τέλος του αγώνα με την Νίκη Βόλου γυρίζω το μικρόφωνο στην Σαρακίνα όπου το ματς έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μόλις ο Μπρέλλας αντιλαμβάνεται ότι του παίρνω το μικρόφωνο και ενώ είναι ακόμη στον αέρα πετάει το θρυλικό: «Τι Σαρακίνα και Κίνα πάτε ρε καφενεία; Εδώ παίζει ο ΑΟ Τρίκαλα!!!». Πράγματι αξεπέραστος…

Ηλίθιο πέναλτι

Στον αγώνα του 1976 πρέπει να δόθηκε ένα από τα πιο ηλίθια πέναλτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου.  Ο Νίκος Χατζηγιάννης αποκρούει  πέναλτι που εκτελεί ο Κράλλης. Οι συμπαίκτες του πέφτουν πάνω του προκειμένου να τον συγχαρούν για την απόκρουση  αλλά κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών ο Μυλωνάς ακούμπησε την μπάλα με το χέρι και δόθηκε νέο πέναλτι  από τον διαιτητή της αναμέτρησης!!! Την δεύτερη φορά ο Κράλλης το έβαλε!!!

Διανυκτέρευση

Επειδή τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη. Μπορεί ο Βόλος να απέχει μία  ώρα και κάτι από τα Τρίκαλα αλλά η αποστολή των «κυανέρυθρων» δεν θα ταξιδέψει αυθημερόν για το παιχνίδι με την Νίκη. Θα γίνει διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του Βόλου με την ομάδα να αναχωρεί σήμερα το απόγευμα…

Πανυτσίδης

Ο Πανυτσίδης από την Κοζάνη μας παίζει αύριο στον Βόλο. Θεωρείται διαιτητής που παίζει 50/50. Μας είχε παίξει στο περίφημο παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο την περσινή σεζόν. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν θυμόμαστε καθόλου την διαιτησία του σε εκείνο το παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μας αδίκησε. Κάναμε από μόνοι μας ότι περνούσε από το χέρι μας για να χάσουμε το παιχνίδι!!!

Ομορφιές

Ναι, ναι, είναι το παιχνίδι που έγιναν οι ομορφιές στο τέλος και που οι παίκτες ορκίστηκαν πως δεν θα ξαναχάσουν άλλο παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν. Και στο τέλος πέσαμε!!!

Τηλεθέαση

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την τηλεθέαση των αγώνων του ΑΟΤ που παίζονται στην τηλεόραση. Πάνω από 1 εκατομμύριο τηλεθεατές έχουν δει συνολικά μέχρι τώρα όλα τα παιχνίδια του ΑΟΤ σε πρωτάθλημα και κύπελλο που μεταδόθηκαν στην τηλεόραση. Πουλάμε αν μη τι άλλο!!!

Τετ α τετ

Τετ α τετ με τον Γιάννη Τζώρτζη είχε χθες το βράδυ στο Central ο Περικλής Αμανατίδης. Την ώρα που έπαιζε ο ΠΑΟΚ ανέλυαν πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συνάντηση

Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η Φούτμπολ Λιγκ. Μετά τις εντάσεις του καλοκαιριού είναι η πρώτη φορά που θα τα πουν από κοντά Λεουτσάκος και Αϊβάζογλου. Κανονικά ο δικός μας πρέπει να συγχαρεί τον πρόεδρο για την επιμονή του να συμμετάσχουν στην Σούπερ Λιγκ 2 Κέρκυρα και Απόλλων Πόντου σε βάρος του ΑΟΤ. Η μέχρι στιγμής παρουσία τους …αναβαθμίζει το πρωτάθλημα καθώς έχουν πάει ήδη άκλαυτοι με εξευτελιστική παρουσία στα γήπεδα…

Σέρρες

Στις Σέρρες συνελήφθησαν κάμποσα άτομα που έστηναν παιχνίδια στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα!!! Παρόμοια φαινόμενο είχαμε πριν λίγο καιρό και στην Πιερία. Πάλι καλά που δεν έχει φτάσει και στα μέρη μας αυτή η μόδα αν και είμαι βέβαιος ότι κάποιοι το σκέφτηκαν!!!

«ΦΛΟΥ»

…είδα κάτι ύποπτα over. Λέτε;