Οι αριθμοί μετά το Εργοτέλης-Τρίκαλα

(*) Συνεχίζει αήττητος την φετινή σεζόν ο ΑΟΤ. Αήττητος στο πρωτάθλημα (έξι νίκες, τέσσερεις ισοπαλίες σε δέκα ματς), αήττητος και στο κύπελλο (τέσσερις στα τέσσερις νίκες!!!).

(*) Η χθεσινή ήταν η 30η νίκη του Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο των Τρικάλων. Τα ποσοστά του είναι εντυπωσιακά. Σε 37 επίσημα παιχνίδια μετρά 30 νίκες, έξι ισοπαλίες και μόλις μία ήττα!!!

(*) Δέκατο γκολ στην καριέρα του, πρώτο σε αγώνα κυπέλλου ήταν το χθεσινό γκολ που σημείωσε ο Άγγελος Βέρτζος στην Κρήτη επί του Εργοτέλη. Είχε να σκοράρει από τις τις 29/04/2018 ξανά με τα χρώματα του ΑΟΤ επί του Πανσερραϊκού. Ήταν μάλιστα το νικητήριο γκολ σε εκείνο το ματς στο 90’.

(*) Δεύτερη Κρητική ομάδα που βγάζει νοκ άουτ στο κύπελλο φέτος ο ΑΟΤ. Είχε προηγηθεί στον δεύτερο γύρο ο αποκλεισμός της Επισκοπής στο Ρέθυμνο.

(*) Με τον Εργοτέλη αγωνίστηκε ως αλλαγή χθες ο Γιάννης Κοιλιάρας. Λίγοι θα θυμούνται ότι ο Κοιλιάρας είχε περάσει από τον ΑΟΤ το δεύτερο μισό της σεζόν 2009-10 (Γ’ Εθνική) από τον ΑΟ Τρίκαλα. Είχε αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια και είχε σημειώσει 1 γκολ

(*) 26 χρόνων, 7 μηνών και 9 ημερών ήταν ο μέσος όρος της αρχικής ενδεκάδας του ΑΟ Τρίκαλα χθες κόντρα στον Εργοτέλη.