Κορυφή ο ΠΑΟΚ , ισοπαλία και γκρίνια στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 την ΑΕΛ χάρη στο γκολ του πρώτου σκόρερ της Super League, Κάρολ Σβιντέρσκι, και πηγαίνει ισόβαθμος στην πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης (1/12)Πρωταγωνιστής για το Δικέφαλο ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, Κάρολ Σβιντέρσκι, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 16ο λεπτό και έφθασε τα επτά. Οι ασπρόμαυροι δεν ήταν καλοί, οι Θεσσαλοί στάθηκαν καλά, αλλά δεν απείλησαν τον Ζίβκοβιτς. Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.

 

  Η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Super League 1 και το γεγονός αυτό έφερε έντονο προβληματισμό στον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος παραδέχτηκε στο flash interview μπροστά στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova πως το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν καθόλου καλή.

Πέρα ωστόσο από τον τεχνικό της Ένωσης που ήταν απογοητευμένος, ανάλογα συναισθήματα πλημμύρισαν και τους οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, με το τελευταίο τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Ευαγγέλου να πυροδοτεί έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα από τις κερκίδες.

 

ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό με τους γηπεδούχους να μένουν ικανοποιημένοι από το βαθμό που πήραν και το τριφύλλι να πετάει δυο βαθμούς και να μένει στη νίκη επί της ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο, έπαιξαν με περισσότερο πάθος και ψυχή απ’ ότι το τριφύλλι που έδειξε μέτριο πρόσωπο και δεν είχε τη δημιουργία που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι δύο ομάδες πέταξαν το πρώτο ημίχρονο, λες και δεν έγινε ποτέ, και στο δεύτερο μέρος άλλαξαν άρδην εικόνα με τον Παναιτωλικό να έχει δοκάρι, να ζητάει πέναλτι, και τον Παναθηναϊκό να έχει αρκετές χαμένες ευκαιρίες μετά το δοκάρι της ομάδας του Αγρινίου.