Έκανε αγιασμό η Ακαδημία του Ερασιτέχνη

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020 ξεκίνησε και επίσημα στην Ακαδημία του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα , με την τελετή του Αγιασμού. 
Ο πάτερ Αθανάσιος Τύμπας ευλόγησε τα παιδιά της Ακαδημίας, τους προπονητές, γονείς και διοικούντες και ευχήθηκε τα καλύτερα στην Τρικαλινή Ακαδημία.
Εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη, ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Παναγιώτου εκτός από τις ευχές του για υγεία, πρόοδο στα παιδιά και επιτυχίες στον σύλλογο, αναφέρθηκε και στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας εκεί όπου οι εργασίες προχωρούν και θα διεξάγονται οι δραστηριότητες της Ακαδημίας σε ένα σύγχρονο αθλητικό περιβάλλον .
Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Κώστας Καρακούσης , ευχήθηκε μια ακόμη καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα, πάνω απ΄όλα υγεία και όλοι να ευχαριστηθούν την ενασχόληση τους στην Ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα. Ευχήθηκε επίσης καλή πρόοδο στις σχολικές υποχρεώσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών. Ευχαρίστησε και τους γονείς που φέρνουν τα παιδιά στο γήπεδο αλλά και για την στήριξή και εμπιστοσύνη τους στην Ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα.
Τις καλύτερες ευχές, απηύθυνε εκ μέρους της Περιφέρειας, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας.