Όπα, όπα γκοοοολ και άλλα φαιδρά…

Ο ΦΛΟΥ της 22/11/2018

Σπάρτη

Το τραγικό δεν είναι ότι χάσαμε στην Σπάρτη, το τραγικό είναι ότι χάσαμε από μία ομάδα που είχε προφανέστατα υποδεέστερο ρόστερ αλλά υπερτερούσε σε κάτι άλλο: Είχε ψυχή…

Επιλογές

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας κοουτσάροντας την ομάδα είδε από πρώτο χέρι την απόδοση των δικών του επιλογών το καλοκαίρι. Και μάλλον δεν θα έπρεπε να ένιωσε άνετα.

Παιδική χαρά

Είδα πρωί πρωί σήμερα το βίντεο με τα δύο γκολ που φάγαμε στην Σπάρτη. Αβίαστη πρώτη εκτίμηση: Παιδική χαρά. Αν βάλεις στο βίντεο και το χαριτωμένο τραγουδάκι «Πλάθω κουλουράκια με τα δυό χεράκια» θα έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας στην συγκεκριμένη φάση.

Συγνώμη

Συγνώμη ζήτησε ο γυμναστής της ομάδας Γιάννης Παπαιωάννου στην συνέντευξη τύπου στην Σπάρτη. Είναι αυτό που λέμε πως από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο…

Ωχρός

Δεν είχε χρώμα ο Μπαταγιάννης μετά το τέλος του αγώνα. Μπήκε στα αποδυτήρια, δεν είχε κουράγιο ούτε να μιλήσει, κοίταξε τους παίκτες, κούνησε το κεφάλι, έβαλε ένα πρόστιμο και έφυγε!!!

Ξενερωμένος

Μία είναι η λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει τον Μπαταγιάννη των τελευταίων ημερών: «Ξενερωμένος».  Το λέει πλέον ξεκάθαρα σε όσους είναι κοντά του ότι αν βρει μία καλή πρόταση θα φύγει και πως το μόνο του μέλημα είναι η ομάδα να πέσει σε καλά χέρια.

Προπονητής

Μέχρι το μεσημέρι ίσως έχουμε προπονητή. Ο υποψήφιος αυτή τη στιγμή είναι ένας και μοναδικός. Συναντήθηκε μαζί του χθες το βράδυ στην επιστροφή από την Σπάρτη ο Μπαταγιάννης. Αναμένει την απάντηση του σήμερα το πρωί και αν είναι θετική το απόγευμα θα είναι στα Τρίκαλα.

Ποιος;

Ποιος είναι ο προπονητής; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχει ξαναπεράσει από τα Τρίκαλα!!!

Όπα, όπα γκολ!!!

Ο θρυλικός Βασίλης Κωνσταντάκος έφτασε στην Σπάρτη μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι και έγραψε ιστορία με τον τρόπο που περιέγραψε κυρίως το πρώτο γκολ της Σπάρτης. Γεμάτος ενθουσιασμό είπε: «Όπα, όπα, γκοοοολ». Άπαντες θεώρησαν ότι είχαν σκοράρει τα Τρίκαλα αλλά στην διευκρινιστική ερώτηση από το στούντιο «ποιος έβαλε το γκολ;» η απάντηση ήταν: «Η Σπάρτη!!!».

Επαγγελματίας

Αυτό να τα βλέπουν τα άλλα γατάκια που κάνουν περιγραφές. Ο σωστός και αντικειμενικός σπορτκάστερ περιγράφει με τον ίδιο ενθουσιασμό τα γκολ και των δύο ομάδων. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Βασίλης παρασύρθηκε και από την εντυπωσιακή εκφωνήτρια των γηπεδούχων που πανηγύρισε έξαλλα το γκολ οπότε της …συμπαραστάθηκε!!!

Ωραία πράγματα

Το μπάσκετ έχει την «μαγεία» του σε όλες τις κατηγορίες. Οι διαιτητές είναι οι απόλυτοι άρχοντες και ανάλογα με τα γούστα τους (δεν υπάρχει εδώ ανθρώπινο λάθος) δίνουν το ματσάκι όπου θέλουν. Έτσι ο «Πατριάρχης» χθες στα Γιάννενα έχασε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κερδίσει. Δύο τεχνικές ποινές στα τελευταία δύο λεπτά καθόρισαν το αποτέλεσμα…

«ΦΛΟΥ»

…ο άπιστος θα αποδειχτεί πιστός;