Μ έναν βαθμό η Γυναικεία από το Μεσολόγγι

Πήγαν για νίκη , γύρισαν με ισοπαλίαΜε απουσίες παρατάχθηκε η γυναικεία ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής και τελικά το πλήρωσε αφού έμεινε στο 1-1 με την τοπική ομάδα

Το σκορ “άνοιξε” στο 42 ’   η  Βαίτση που έγραψε το 0-1  και έβαλε την τρικαλινή ομάδα σε θέση ισχύος.Στην επανάληψη  οι αθλήτριες του Γιώργου  Λουλέ είχαν αρχικά τον έλεγχο δημιούργησαν  δύο ακόμα ευκαιρίες, όμως η ομάδα του Μεσολογγίου έφθασε στην ισοφάριση “ στο  60  λεπτό του αγώνα .

 

 

 

Απομένουν τρεις ακόμα «στροφές» για να πέσει η αυλαία της Α’ Εθνικής Γυναικών  , όμως και οι τρεις αυτές αγωνιστικές θα βγάλουν τις κυανέρυθρες σε δυνατές κόντρες γοήτρου , με αντίπαλους ομάδες που παίζουν και κινούνται στην πρωτη τετράδα της βαθμολογίας. Μάλιστα το ματς με  τον Άρη Θεσσαλονίκης μπορεί να καθορίσει τη μάχη του τίτλου μετά την γκέλα που έκανε ο ΠΑΟΚ. Π

Απώλεια που ίσως κοστίσει ανεπανόρθωτα στον ΠΑΟΚ,  έφερε το  0-0 στη Γλυφάδα απέναντι στην τοπική ομάδα,Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες, με τον ΠΑΟΚ να αδυνατεί να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την εστία της Γλυφάδας, με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ της Γεωργίου στο 35’ που έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δικέφαλος μπήκε πιο δυνατά και απείλησε στο 52’, όταν σουτ της Βαρδαλή έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ η Σερέτη. Η πίεση συνεχίστηκε, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν άλλες ευκαιρίες ως το τελευταίο δεκάλεπτο από τις «Ασπρόμαυρες», οι οποίες αρκέστηκαν σε μια φλύαρη υπεροχή.. Στο 84’ η Παντελιάδου έβγαλε τετ α τετ τη Μάρκου, η οποία έχασε το κοντρόλ. Στο 90’ φάουλ της Παντελιάδου, η Μάρκου δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά, άουτ. Στις καθυστερήσεις, φάουλ της Βαρδαλή, κεφαλιά της Γκάτσου, μπλόκαρε η Σερέτη.

 

 

Τρίκαλα : Χαρακοπούλου, Παναγιωτίδη ( 84΄Μαθιουδάκη), Τροχούτσου, Γεραγόρη, Βαϊτση, Λουλέ, Τσιάρα, Μπαρμπόσα, Έϊερς, Τζιώρα ( 3΄ Τσακνάκη-75΄Μελή), Τσούνη.

Τα αποτελέσματα

 

Γλυφάδα-ΠΑΟΚ 0-0

ΟΦΗ-Ελπίδες Καρδίτσας 1-3

Φείδων Άργους-Αμαζόνες Δράμας 0-5

Ατρόμητος-ΑΕΛ 0-2

Μεσολόγγι-Τρίκαλα 1-1

Άρης-Βόλος 7-0