Μαρινάκης: «Γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι, αυτή είναι εξυγίανση;»

MarinakisΔεν έμεινε ικανοποιημένος  από την εμφάνιση της ομάδαςΑναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κάμερα της Nova μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2 το βράδυ της Κυριακής:

«Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έπαιξα καλά, Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας και περιμέναμε πολλά περισσότερα. Με έχουνε πληροφορήσει επίσης για ορισμένα γεγονότα μετά το τέλος του αγώνα, κάτι που το καταδικάζουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αλλά πρέπει να δούμε πώς έχουμε φτάσει ως εδώ, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Να δούμε τι έγινε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο με τη διαιτησία. Όταν δεν σου δίνει πέναλτι, με επιθετικό φάουλ στο 1-2, με πέναλτι που δεν έδωσε στο πρώτο ημίχρονο και με πολλές αμφισβητούμενες φάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα τις οποίες πάντα κερδίζει ο αντίπαλος, δεν γίνεται η ομάδα να αποδίδει τόσο καλά. Ειδικά όταν συμβαίνει κάθε Κυριακή το ίδιο πράγμα.

Να δούμε και τι έγινε την περασμένη εβδομάδα στον Παναιτωλικό και σήμερα στους Ζωσιμάδες. Για όλα αυτά τι λέει ο κ. Σαββίδης που μας έπρηξε για εξυγίανση και καθαρό ποδόσφαιρο. Για όλα όσα εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε γράψει χιλιάδες άρθρα. Είναι αυτό εξυγίανση; Σας καλύπτει; Ο Ολυμπιακός φταίει που η Ελλάδα γίνεται διεθνώς ρεζίλι ή φταίει η εικόνα που βλέπουμε μέσα στα γήπεδα; Όλα αυτά τα χρόνια έχετε ξαναδεί την ΕΠΟ να βγάζει τέτοια ανακοίνωση; Υπάρχει σεβασμός στον Ολυμπιακό; Η κυβέρνηση τι κάνει για τον Ολυμπιακό; Τι τραβάμε καθημερινά, τα έχει σκεφτεί κάποιος όλα αυτά; Τους έχουμε όλους απέναντί μας και γίνεται η μία αδικία μετά την άλλη. Μας πνίγει αυτή η αδικία. Έχει καταντήσει αηδία όλη αυτή η ιστορία. Έχουν μαζευτεί πολλοί απέναντί μας και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά μας στο γήπεδο. Ενισχυθήκαμε, κάναμε πράγματα για να καλυτερέψουμε την ομάδα και την εικόνα μας αλλά δεν μας αφήνουν. Είμαι απογοητευμένος με ότι συμβαίνει και με αυτό τον πόλεμο.

Καταδικάζω ότι έγινε μετά το τέλος του αγώνα, αλλά πρέπει να δούμε τι ακριβώς έγινε και πρέπει να ψάξουμε να δούμε τι συνέβη και αν ήταν καν οπαδοί του Ολυμπιακού. Είμαι ο πρώτος που είπα ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά, αλλά δεν τον αφήσατε και να παίξει και καλά. Η ψυχολογία των παικτών πέφτει κάθε φορά που κερδίζουν κάτι και δεν τους το δίνεις, άνθρωποι είναι και αυτοί. Αν δείτε τον Μποτία, έκλαιγε στα αποδυτήρια ο άνθρωπος. Τον έπνιγε η αδικία.

Την επόμενη μέρα εμείς θα παλέψουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους και θα το παλέψουμε και σε πρωτάθλημα και σε Κύπελλο. Η ομάδα σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί».