Τεχνική rejuvance για σύσφιξη του δέρματος

Η σύσφιξη προσώπου https://www.mamacorner.gr/cat/susfiksi-proswpou/ είναι ένα θέμα που απασχολεί όλο και πιο πολλές γυναίκες στην εποχή μας, οι οποίες βλέπουν το δέρμα τους να χαλαρώνει και να χάνει την ελαστικότητά του και καλούνται να πάρουν άμεσα μέτρα.

Μία επιλογή που μπορεί να τους προσφέρει ασφαλή αποτελέσματα, χωρίς μεγάλο κόστος είναι η τεχνική rejuvance. Τα αποτελέσματα δεν είναι το ίδιο άμεσα και είναι σαφώς πιο ήπια σε σχέση με άλλες τεχνικές, αλλά όταν το μασάζ προσώπου γίνεται συστηματικά, αυτάς γίνονται πιο εμφανή και διαρκούν περισσότερο. Με αυτή την τεχνική βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, με αποτέλεσμα να διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου.

Ακόμα, φεύγει η ένταση, οι μύες χαλαρώνουν, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες λειαίνονται και τα χαρακτηριστικά ηρεμούν. Έτσι, στο τέλος της κάθε συνεδρίας το πρόσωπο φαίνεται ορατά πιο ξεκούραστο και αναζωογονημένο. Κάθε συνεδρία κοστίζει περίπου 50-80 ευρώ.

Η rejuvance συνδυάζει παραδοσιακούς τρόπους μασάζ και παλιές τεχνικές της Ανατολής. Επαναφέρει σταδιακά στην επιδερμίδα τη χαμένη της φρεσκάδα, σφριγηλότητα και ελαστικότητα. Επιπλέον, συνδυάζεται με αρωματοθεραπευτικό μασάζ με φυτικά έλαια και ανθόνερα, κρέμες προσώπου και προϊόντα καθαρισμού για πιο άμεσα αποτελέσματα.

Ο θεραπευτής με ειδικές κινήσεις και πιέσεις σε ενεργειακά σημεία παρεμβαίνει σε περισσότερους από 97 μυς στο πρόσωπο, στο τριχωτό της κεφαλής, στο ντεκολτέ, στον αυχένα και το πάνω μέρος της πλάτης. Η θεραπεία διαρκεί μία ώρα. Κάθε φορά ο θεραπευτής δουλεύει σε διαφορετικό σημείο και χρειάζονται συνολικά 6-7 συνεδρίες.