Με τη δύναμη των αιθέριων ελαίων

Τα συμπτώματα που έχουν το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη είναι πολύ ενοχλητικά. Από το συνάχι και την καταρροή, μέχρι τον έντονο πόνο στο στήθος, οι συγκεκριμένες δύσκολες καταστάσεις συνήθως χρειάζονται κάποιες μέρες, προκειμένου να θεραπευτούν.

Το A. Vogel Po-Ho Oil Σύνθεση από 5 αιθέρια έλαια με βάση την μέντα, 10ml είναι ένα ποιοτικό σκεύασμα, το οποίο έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Χάρη στον πανίσχυρο συνδυασμό των αιθέριων ελαίων που περιέχει, μπορεί και ανακουφίζει γρήγορα από όλα τα ενοχλητικά συμπτώματα. Συμβάλλει στην διατήρηση της καθαρής αναπνοής και της καλής κατάστασης του αναπνευστικού συστήματος, ειδικά κατά τη διάρκεια κρυολογημάτων. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα ενάντια στη ρινική συμφόρηση, την καταρροή, τους μυϊκούς πόνους, τον πονοκέφαλο και τον πονόλαιμο.

Δεν περιέχει λακτόζη και γλουτένη. Εξατμίζεται σε θερμοκρασία δωματίου και έχει ευχάριστη οσμή. Περιέχει σύνθεση πέντε αιθέριων ελαίων από φρέσκα βότανα: (μέντα 50%, αγριοκυπάρισσος 14%, ευκάλυπτος 30%, μάραθος 2% και κύμινο 4%. Το όνομα προέρχεται από το Po-Ho, κινέζικος (Mandarin) όρος για τη μέντα, η οποία αποτελεί τη βάση από τα πέντε αιθέρια έλαια σε αυτόν τον δροσιστικό συνδυασμό ελαίων.

Τα αιθέρια έλαια μέντας και ευκάλυπτου έχουν χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για να βοηθήσουν στη διατήρηση καθαρής και δροσερής αναπνοής και καλής υγείας του αναπνευστικού – ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εποχής των κρυολογημάτων και της γρίπης. Το βασικό χαρακτηριστικό των αιθέριων ελαίων είναι ότι εξατμίζονται σε θερμοκρασία δωματίου. Για αυτό μυρίζουν τόσο ευχάριστα.