Αναπνεύστε ελεύθερα

Η καταρροή, η δύσπνοια και τα άλλα έντονα συμπτώματα που προκαλούν το κρυολόγημα και οι διάφορες μορφές γρίπης, έχουν ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό μικρών και μεγάλων, ιδιαίτερα όταν υπάρχει έξαρση σε τέτοια περιστατικά.

Το 2 x Sinomarin E.N.T. ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Ρινικό Αποσυμφορητικό, 2 x 200ml είναι ένα πολύ ποιοτικό σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται άμεση δράση και γρήγορη αποσυμφόρηση. Έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα. Αρκεί να ακολουθηθούν σωστά όλες οι οδηγίες χρήσεως.

Πρόκειται για ένα 100% φυσικό προϊόν από υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ρινικές πλύσεις σε περιπτώσεις παχύρρευστων και πυωδών ρινικών εκκρίσεων μετά από ενδορρινική χειρουργική επέμβαση. Είναι ένα κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό. Είναι ιένα υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία).

Αποσυµφορεί και καθαρίζει διεξοδικά τις ρινικές κοιλότητες, συµβάλλει στην ταχύτερη ανάρρωση και προφυλάσσει από τυχόν µετεγχειρητικές λοιµώξεις και επιπλοκές. H αποτελεσµατικότητά του οφείλεται σε δύο πολύ σηµαντικά χαρακτηριστικά του. Πρώτον στο υπέρτονο διάλυµα θαλασσινού νερού, το οποίο προάγει την αποκατάστασή του ρινικού βλεννογόνου και επαναφέρει τη φυσιολογική του λειτουργία, προστατεύοντας από τις λοιµώξεις.

Δεύτερον στη δυναµική εκτόξευση του εκχυόµενου διαλύµατος. Με αυτόν τον τρόπο το Sinomarin ENT καθαρίζει διεξοδικά τη µύτη, αποµακρύνοντας κρούστες, βλέννες και παθογόνους παράγοντες που έχουν παγιδευτεί σε αυτές. Δεν περιέχει συντηρητικά, φαρμακευτικές ουσίες ή χημικά πρόσθετα. Είναι 100% φυσικό προϊόν.

Σύνθεση: Θαλασσινό νερό 140 ml, Kεκαθαρμένο ύδωρ έως 200 ml, που αντιστοιχεί σε 23 g/L ΝaCl (2,3%).