Η πολυδιάστατη βιταμίνη Ε

Οι επιστήμονες τονίζουν διαρκώς ποια είναι τα θρεπτικά συστατικά και οι απαραίτητες ουσίες για την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και τη διατήρηση της υγείας του. Μάλιστα, σε περιπτώσεις που αυτές δεν λαμβάνονται μέσω της τροφής, χρειάζεται η λήψη συμπληρωμάτων. Μία από αυτές τις ουσίες είναι και η βιταμίνη Ε www.mamacorner.gr/cat/bitamini-e.

Το Lamberts E-250iu natural form διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 100 δισκίων. Η φυσική Βιταμίνη Ε (με την μορφή της ‘d’-alpha-tocopherol) έχει αποδειχθεί ότι διαθέτει δύο φορές μεγαλύτερη δραστικότητα σε σχέση με άλλες αντίστοιχες συνθετικές μορφές α-τοκοφερόλης (dl-alpha-tocopherol) που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η συγκεκριμένη ουσία έχει αναγνωριστεί από πολλούς ερευνητές ως ένα από τα σημαντικότερα διατροφικά αντιοξειδωτικά συστατικά, ενώ οι επιστήμονες τη θεωρούν ως το κατεξοχήν μη- πολικό αντιοξειδωτικό, που προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες και τις λιποπρωτεΐνες από την οξειδωτική αποσύνθεση.

Η αναγωγή των υπεροξυριζών, των ριζών των λιπαρών οξέων και η αναστολή των αντιδράσεων της λιπιδιακής υπεροξείδωσης, γίνονται χάρη σε αυτή. Επιπλέον, βοηθάει στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς, προφυλάσσοντας τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα από την οξείδωση και εμποδίζοντας τη μετατροπή τους σε ακόρεστα λιπαρά οξέα.

Λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος και του αναπαραγωγικού συστήματος. Όλες οι VIT-E της Lamberts είναι σε μορφή εντεροδιαλυτής κάψουλας. Έτσι, επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή απορρόφηση από το έντερο με την έκκριση της χολής.