Ενισχύστε τα μαλλιά σας με την κατάλληλη φόρμουλα

Οι βιταμίνες για μαλλιά https://www.propharmacy.gr/kat/bitamines-gia-mallia/ βοηθούν αποδεδειγμένα στο να διατηρείται η υγεία στο τριχωτό της κεφαλής, η οποία διαταράσσεται συχνά. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί άνδρες και γυναίκες.

Το LAMBERTS FLORISENE FOR WOMEN, 90 tabs είναι ένα συμπλήρωμα ειδικά σχεδιασμένο για τις γυναίκες που εμφανίζουν επίμονη απώλεια μαλλιών. Συντελεί στη μεγιστοποίηση στην ανάπτυξη της τρίχας και αφομοιώνεται από τον οργανισμό σε λιγότερο από μία ώρα. Σύμφωνα με σχετικές μελέτες, όταν η συγκέντρωση της φερριτίνης στον ορό ανέβει πάνω από το οριακό σημείο του κάθε ατόμου, τότε παρατηρείται επανάκτηση της φυσιολογικής ανάπτυξης της τρίχας.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα κλινικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα σιδήρου. Αποτελείται από μία μορφή σιδήρου που έχει υψηλό βαθμό απορρόφησης και το σημαντικό αμινοξύ L-lysine, και δύο άλλων συστατικών που βοηθάνε στην καλύτερη απορρόφηση και χρησιμοποίηση του σιδήρου από τον οργανισμό.

Συστήνεται η πρόσληψη τριών ταμπλετών ανά ημέρα για τους πρώτους έξι μήνες και εν συνεχεία για διατήρηση, χορηγείται μία ταμπλέτα ή δύο ταμπλέτες ημερησίως. Προτιμάτε την αποφυγή της κατανάλωσης ροφημάτων που περιέχουν γάλα, ή τσάι και καφέ εντός μιας ώρας από την λήψη του Florisene, αφού επηρεάζουν την απορρόφηση των συστατικών του.

Όσο καιρό βρίσκεστε υπό αγωγή με το Florisene, δεν πρέπει να λαμβάνετε άλλο συμπλήρωμα διατροφής με σίδηρο. Εάν είστε έγκυος, θηλάζουσα ή σκοπεύετε να μείνετε έγκυος, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο προϊόν.