Υψηλή αντηλιακή προστασία

Τα αντηλιακά προσφορές www.mamacorner.gr/cat/antiliaka-prosfores είναι προϊόντα που επιθυμούν να αποκτήσουν οι περισσότεροι καταναλωτές, ειδικά κάθε άνοιξη και καλοκαίρι. Για αυτό το λόγο οι εταιρείες καλλυντικών προσφέρουν τα σκευάσματά τους σε προνομιακές τιμές.

Το A-Derma Protect AD Cream Very High Protection με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50+, διατίθεται σε συσκευασία των 150ml. Είναι μία κρέμα με το καινοτόμο δραστικό συστατικό: έλαιο νεαρών βλαστών βρώμης Rhealba, που ενισχύει και προστατεύει τον δερματικό φραγμό. Περιέχει κατοχυρωμένο σύστημα φίλτρων, φωτοσταθερό UVA,UVB. Δεν περιέχει parabens.

Η βρώμη Rhealba αποτελεί ένα αποκλειστικό και μοναδικό φυσικό δραστικό συστατικό φυτικής προέλευσης, το οποίο εμπλουτίζει εδώ και 30 χρόνια όλα τα προϊόντα A-DERMA. Η επιλογή της έγινε επειδή προσφέρει μία σειρά από απαράμιλλες ιδιότητές. Παρέχει καταπραϋντική, αντιερεθιστική, επανορθωτική, ενυδατική, μαλακτική και αντιοξειδωτική δράση.

Επιλέχθηκε από την εταιρεία για αυτό το σκοπό μία ηθική καλλιέργεια βάση των αρχών της βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς λιπάσματα, φυτοφάρμακα, μυκητοκτόνα και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, αλλά με χρήση ανακύκλωσης της οργανικής ύλης και με αμειψισπορά της καλλιέργειας.

Το συγκεκριμένο φυσικό συστατικό επιλέχθηκε από τους ερευνητές της Phytofilière Pierre Fabre για την εξαιρετική του καθαρότητα και για την αποτελεσματικότητά της, ανάμεσα σε περισσότερες από 80 ποικιλίες βρώμης.

Κρατήστε το προϊόν σε δροσερό και σκιερό μέρος και φροντίστε να μείνει μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείται από τη στιγμή που παρέλθουν έξι μήνες μετά το άνοιγμά του.