Πήρε βαθμό το Ελευθεροχώρι στο Βελεστίνο

Θετικό αποτέλεσμα για την τρικαλινή ομάδα

Ρήγας Φεραίος και Μαύροι Αετοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Βελεστίνο.

Οι γηπεδούχοι μετά το μετριότατο πρώτο μέρος, στο οποίο διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι του Σέττου στο 37’ για σπρώξιμο , στο δεύτερο βελτιώθηκαν, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν μπήκε ποτέ.

Πάντως έφτασαν κοντά σε αρκετές περιπτώσεις. Στο 52’ ο Τζοβάρας άθελά του, καθώς πήδηξε για κεφαλιά, έστειλε με την πλάτη την μπάλα προς την εστία των φιλοξενουμένων, αλλά ο Θεολόγης έστω και δύσκολα απέκρουσε, ενώ θετική αντίδραση είχε ο τερματοφύλακας των Τρικαλινών στη δεξιά του γωνία σε σουτ του Σέττου που κόντραρε στο 63’, αλλά και στην κεφαλιά του φορ του Ρήγα, την οποία μπλόκαρε στο 64’. Οι τελικές προσπάθειες του Ρήγα Φεραίου συνεχίστηκαν και στο επόμενο λεπτό, με τον Γκίκα να σουτάρει λίγο πάνω από την εστία εκτός περιοχής, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η φάση του 68’, όταν ο Παπαγιάννης έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ μετά το σουτ του Ψύρρα.

Σημαντική ήταν η στιγμή του 74ου λεπτού, με τον Σέττο να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, αφού ξεπέρασε και τον Θεολόγη, ενώ στο 77’ η γυριστή κεφαλιά του Βουραζέρη κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Την τελευταία φάση του αγώνα αποτέλεσε η άστοχη κεφαλιά του Σέττου στο 90’, για να μείνει έτσι το 0-0.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Γεωργατζής, Αλεξίου (86′ Τσελεπής), Μπόρας (54′ Λάμπρου), Κιπτίου, Γκίκας, Σέττος, Τζοβάρας

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ (Μανούρας): Θεολόγης, Τεντολούρης, Τσιγάρας, Αετόπουλος, Ρόμπος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Ιωάννου (63′ Καραστέργιος), Ψύρρας (86′ Φλιούκας), Τσιώλης, Γόρδιος (73′ Σιαμπάνης)

Θυμίζουμε ότι η 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής,  έγινε σε δύο δόσεις δύο αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 15/1, ενώ οι υπόλοιποι έξι πραγματοποιήθηκαν σήμερα

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, 15:00

Απόλλων Λάρισας – Νίκη Βόλου 5-0
(27′ Μηνάς, 47′ Διβανές, 49′ Καρακατσάνης, 65′, 73′ Σαχινίδης)

Πύδνα Κίτρους – Τηλυκράτης 1-1
(74′ Καθάριος – 20′ Σιδέρης)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΑΕ Καραϊσκάκης 1-2
(?-26′ Χαρτσιάς, ?)

Πιερικός – Αστέρας Πετριτή 2-0
(6′ πέν. Παπαδόπουλος, 71′ Συμεωνίδης)

Ρήγας Φεραίος – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 0-0

Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός 3-0
(35′, 58′, 61′ Φλίγκος)

Η βαθμολογία του 2ου Ομίλου:

vathm

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ένα εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, καθώς και οι έξι αγώνες από τους οκτώ της 17ης αγωνιστικής. Οι υπόλοιποι δύο είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά:

Κυριακή 29 Ιανουαρίου, 15:00

14η αγωνιστική (εξ αναβολής)
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

16η αγωνιστική
Ολυμπιακός Βόλου – Ένωση Ιστιαίας (13:45)
ΑΕ Καραϊσκάκης – Θεσπρωτός
Απόλλων Λάρισας – Εθνικός Φιλιππιάδας
Αμβρακία Κωστακιών – Πύδνα ΚίτρουςΠιερικός – Τηλυκράτης
Ρήγας Φεραίος – Διαγόρας Σεβαστής

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, 15:00
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Νίκη Βόλου
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Αστέρας Πετριτή