Συσκευή για πεντικιούρ και μανικιούρ

Το πεντικιούρ είναι μια εύκολη διαδικασία για όλους πλέον, αφού στην αγορά κυκλοφορούν διάφορες ποιοτικές συσκευές για αυτού του είδους την περιποίηση.

Το Silk’n MicroNail περιλαμβάνει 2 κυλίνδρους: 1 κύλινδρο μικρολείανσης και 1 κύλινδρο μικρογυαλίσματος. Κάνει τα νύχια λεία και λαμπερά, με επίπεδη επιφάνεια, σε δευτερόλεπτα. Λειτουργεί με μπαταρία (συμπεριλαμβάνονται 2 μπαταρίες AA).

Το Silk’n MicroNail σου τα προσφέρει σε λιγότερο από δύο λεπτά. Αυτό το ηλεκτρικό γυαλιστικό δίνει στα νύχια σου άμεση γυαλιστερή λάμψη. Ξέχασε το κουραστικό γυάλισμα με τη λίμα. Χάρη στους γρήγορους περιστρεφόμενους κυλίνδρους του MicroNail θα εξοικονομήσεις χρόνο και θα πετύχεις πιο όμορφα αποτελέσματα σε σχέση με τη λίμα.

Τα νύχια που παραμένουν αισθητά γυαλιστερά για δύο εβδομάδες ή και περισσότερο. Δεν χρειάζεται να επισκεφθείς ποτέ ξανά ακριβά καταστήματα μανικιούρ. Το γυάλισμα των νυχιών με την τυπική λίμα γυαλίσματος απαιτεί προσπάθεια. Πρέπει να περάσεις τα νύχια με τη λίμα πολλές φορές, συχνά με διαφορετικούς τύπους λίμας και γυαλιστικού, μέχρι να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Το Silk’n MicroNail διαθέτει δύο κυλίνδρους: τον κύλινδρο μικρολείανσης και τον κύλινδρο μικρογυαλίσματος. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποίησε πρώτα τον γκρι κύλινδρο και μετά τον λευκό.

Ηλεκτρικό γυαλιστικό νυχιών

Με μία θεραπεία, τα αποτελέσματα διαρκούν δύο εβδομάδες ή περισσότερο

Κατάλληλο για τα νύχια τόσο στα χέρια όσο και τα πόδια

Κατάλληλο επίσης για χρήση σε τεχνητά νύχια με τζελ ή ακρυλικό

Νέοι κύλινδροι πωλούνται ξεχωριστά.