Ξεκίνησε η προετοιμασία για Λευκίμμη

Μία ώρα νωρίτερα το παιχνίδι, σέντρα στις 14.00

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα για τον κρίσιμο αγώνα της 28ης αγωνιστικής με την ΑΕ Λευκίμμης, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 24/3 στις 14:00 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.
Το παιχνίδι θα αρχίσει μία ώρα νωρίτερα από τους υπόλοιπους αγώνες για συγκοινωνιακούς λόγους.
Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα των Τρικάλων, η οποία θέλει να παραμείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη , καθώς όπως έχουμε ξαναπεί , υποβιβάζονται οι 7 τελευταίες ομάδες και ο 8ος από το τέλος, θα δώσει μπαράζ παραμονής.
Ο Βαγγέλης Μπρισίμης και οι συνεργάτες του είδαν τους παίκτες να έχουν μεγάλη διάθεση και ανυπομονησία για το παιχνίδι, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για την κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση.
Άπαντες στον ΑΟΤ, είναι επικεντρωμένοι στον Κυριακάτικο αγώνα, με στόχο η ομάδα να κατακτήσει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης, επτά στροφές πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.
Η ομάδα των Τρικάλων θα δώσει έξι αγώνες ακόμη, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει το άνευ με τον Μαγνησιακό και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την 33η αγωνιστική στον αγώνα με την Θύελλα Κατσικάς εντός έδρας, στις 24 Απριλίου.