ΑΟΤ Με Παπαδόπουλο στην Κέρκυρα

Και δύο απιυσίες

Με στόχο την αναζήτηση θετικού απτελέματος θα ταξιδέψει στην Κερκυρα η αποστολή των Τρικάλων και για το ματς με τον Αστέρα Πετριτή η ανάρτηση της ομάδας αναφέρει:

Με ευχάριστη διάθεση και αποφασιστικότητα, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον ερχόμενο αγώνα με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα. Η ομάδα θέλει να αφήσει πίσω το άσχημο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής και εστιάζει πλήρως στο παιχνίδι που ακολουθεί, όπου καλείται να βγάλει αντίδραση και να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς.

Υπό τις οδηγίες του Τάκη Ρούσα και με τη συνεργασία του γυμναστή Βαγγέλη Τζιαχρήστου, οι παίκτες του ΑΟΤ πραγματοποίησαν ένα ποικίλο πρόγραμμα προπόνησης, που περιλάμβανε ασκήσεις με και χωρίς την μπάλα, καθώς και διάφορες άλλες μορφές προπόνησης.

Στα αγωνιστικά νέα, ο ΑΟΤ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μαλακασιώτη και Κατσαντώνη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι με κάρτες. Ωστόσο, επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, ο οποίος ανάρρωσε από ίωση, ενώ επανήλθε στις προπονήσεις και ο νεαρός Ψύρρας, ο οποίος επίσης ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Η ομάδα καλείται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο παιχνίδι της Κέρκυρας και να επιστρέψει στις νίκες.