Το μήνυμα του Γεωργάκη για τη Φήκη

Στις επιτυχίες των τελευταίων ετών   εστίασε ο Ανδρέας Γεωργάκηςκάνοντας την παρακάτων  αναφορά για την Φήκη….

«Έπειτα από 4 χρόνια πολλαπλών επιτυχιών και διακρίσεων, μέσα από μεγάλες δυσκολίες και σε καιρούς πολύ δύσκολους η ομάδα αυτή τα κατάφερε πολύ καλά.
Παρολα αυτά είναι απόφαση της διοίκησης να μην ακολουθήσει το πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους της διοίκησης για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει τόσα χρόνια αλλά και για την αγάπη που έδειχναν στους παίχτες με τον δικό τους τρόπο.
Ειναι από τους λίγους ανθρώπους που ήταν 100% φερέγγυοι. Με στεναχωρεί το γεγονός που δεν θα βρισκόμαστε στο γήπεδο με τους συμπαίχτες μου που σε κάθε αγώνα δίνανε το 100% και είναι από τους καλύτερους παίχτες που εχω συναντήσει.Σε αυτή την ομάδα που θεωρούσαμε όλοι μας οικογένεια και οι τωρινοί παίχτες και οι παλαιότεροι(Νίκος Σκόνδρας,Γιάννης Σκόνδρας,Βάιος Ντάσκας, Χάρης Σαμαντάς, Πατρώνης Πάνος, Κατσαντώνης,Ζέρβας, Τσιαφίτσας κ.α) μαζί με τους προπονητές που έχουν περάσει (Τάκης Ρουσσας,Νίκος Μανούρας,Βαγγέλης Μπρισίμης) μάθαμε καλά τον όρο οικογένεια και το πώς να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
Λοιπόν σας ευχαριστώ όλους ξεχωριστά έναν-έναν και εύχομαι να ξανά βρεθούμε και να ξανά περάσουμε όμορφες στιγμές !Εις το επανιδείν».