Και νέα νέα σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για την οπαδική βία

Οπως συμβαίνει μετά από κάθε συμβάν, έτσι και τώρα η κυβένρηση συγκαλεί σύσκεψη για να πάρει αποφάσεις μετά τα όσα συνέβησαν σε Βόλο και Ρέντη το τελευταίο πενθήμερο

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA στο κεντρικό του δελτίο, η κυβέρνηση μετά τα τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού που διεκόπησαν (με Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης»  με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» και το  χθεσινό στο βόλεϊ που είχε ως τραγική εξέλιξη να βρίσκεται σε κώμα ο άτυχος αστυνομικός) εξετάζει την πιθανότητα να ληφθούν πάρα πολύ σοβαρά μέτρα.

Στη σύσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι υπουργοί Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, υφυπουργός Αθλητισμού Γιαννης Βρούτσης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης στην οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού που διασωληνωμένος δίνει την πιο δύσκολη μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή μετά την εγκληματική επίθεση που δέχθηκε χθες έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.«Οι δράστες όλων αυτών των φρικτών εγκλημάτων δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον αθλητισμό, ούτε με τους εκατομμύρια φιλάθλους που θέλουν να πάνε στη γήπεδο», επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης, προσθέτοντας πως «είναι κοινοί εγκληματίες που, με την ανοχή κάποιων, απειλούν και κάποιες φορές αφαιρούν ανθρώπινες ζωές και καταστρέφουν περιουσίες. Είναι ένα απόστημα που μολύνει τον αθλητισμό και στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια».