Έφυγε από τη ζωή ο Τηλέμαχος Παπαγεωργόπουλος

Ο πατέρας του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαγεωργόπουλου

Ένας δικός μας αγαπημένος άνθρωπος , ο Τηλέμαχος Παπαγεωργόπουλος, πατέρας του καλού συναδέλφου και φίλου Γιώργου Παπαγεωργόπουλου, έφυγε από τη ζωή  το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 83 ετών, μετά από μια   σκληρή δοκιμασία της υγείας του.

Χαρούμενος , προσηνής, καλόκαρδος και ανοιχτός σε όλους , ο Τηλέμαχος Παπαγεωργόπουλος ,ήταν   βέρος Καστρακινός κι ευτύχησε να κάνει μια υπέροχη οικογένεια με την αγαπημένη του σύζυγο Ελένη. Μαζί  βρέθηκαν για κάποια  χρόνια της ζωής τους και εργάστηκαν  στην Αυστραλία,  όπου  γεννήθηκε και μεγάλωσε στα πρώτα του χρόνια ο γιος τους Γιώργος. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και στις  ρίζες του, ο Τηλέμαχος Παπαγεωργόπουλος, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων – ήταν εκ των βασικών μετόχων του- και εργάστηκε σ’ αυτό  ως οδηγός και εισπράκτορας μέχρι την συνταξιοδότησή του. Στην κοινωνική του δράση επίσης γνωστός για την παρουσία του στο αγαπημένο του χωριό,  όντας και  βασικός ιεροψάλτης στον Ιερό Nαό Πέτρου και Παύλου, όπου και  θα γίνει  αύριο (3μμ) η κηδεία του.

Ευτύχησε στη ζωή του να δει καταξιωμένα τα δύο του παιδιά, τον  Γιώργο και την Εύα , που του χάρισαν   τρία εγγόνια και μία διεσεγγονή… τον Τηλέμαχο, τον Φώτη,  τη Χριστίνα, αλλά και την μικρή  την Ευανθία.

Η Εξόδειος Ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 15,00 στο Καστράκι και στον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου.

Από το Sportikala  θερμά συλλυπητήρια στην Ελένη, την Εύα,τον Γιώργο και  την Ντίνα ,  τον Τηλέμαχο, τον Φώτη, τη Χριστίνα και την Ευανθία.