Πανηγύρισε η Υπεροχή- Παρθενική νίκη στο πρωτάθλημα

Εσπασε ρόδι η ομάδα ποδοσφαίρου Σάλας της Υπεροχής Τρικάλων και στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής πανηγύρισε την πρώτη της νίκη επικρατώντας με σκορ 4-3 επί της Λαμίας σε ματς που ήταν ντέρμπι μέχρι την τελευταία του φάση. Το δελτίο ντης ομάδας αναφέρει…

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League με το ημίχρονο να λήγει χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη όμως σημειώθηκαν 7 γκολ ξεσηκώνοντας τους θεατές που στο φινάλε χειροκρότησαν θερμά και τις δύο ομάδες.
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Νικηφόρος (2), Μαυρικίου και Λάμπουρας ενώ για την Λαμία σκόραραν οι Βαρυπάτης (2) και Παπαναστασίου.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι τραυματίστηκε ο Χριστοδούλου της Υπεροχής (ελαφριά διάσειση) ο οποίος όμως δεν αντιμετώπισε προβλήματα στη συνέχεια της αναμέτρησης.
Η διοίκηση της Υπεροχής Τρικάλων θα ήθελε να συγχαρεί την ομάδα της Λαμίας η οποία αν και παρατάχτηκε με απουσίες, διεκδίκησε ως το τέλος τη νίκη ενώ παράλληλα συγχαίρει και τους διαιτητές κ.κ. Τζαφόλια και Λεωνίδα για την πολύ καλή διαιτησία η οποία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σε ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες.
Υπεροχή Τρικάλων: (Παπακυρίτσης) Παπασάββα, Μαυρικίου, Στρατίκης, Τσαρέλας, Χατζηχαραλάμπους, Λάμπουρας, Παπαναστασίου, Νικηφόρος, Κονόμη, Καππάς, Καραμούζης, Χριστοδούλου, Τσιότρας.
Λαμία: (Τσαπραζλής) Κολποδίνος, Σαραπάνης, Παπαναστασίου, Βαρυπάτης, Χατζής, Σχουλής, Λέρης, Γάτσιος.