Μπουκουβάλας: «Τα Τρικαλινά παιδιά έχουν μέλλον…»

Και ο πολύπειρος Μιχάλης Μπουκουβάλας ανάλωσε το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεων του στα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα με την φανέλα του ΑΟΤ κόντρα στον Πιερικό:

«Παίζαμε με μία ιστορική ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είναι ωραίο το συναίσθημα να παίζεις με νέα παιδιά τα οποία προσπαθείς να βοηθήσεις, όπως και τον εαυτό σου γιατί κανείς δεν είναι τέλειος. Βελτιώνοντας τον εαυτό σου, κάτι που κάνω όλα τα χρόνια που παίζω, βοηθώ και τα παιδιά αυτά. Αν βλέπουν κάτι σε μένα που μπορεί να τους βοηθήσει και το υιοθετήσουν θα είναι μεγάλη χαρά για μένα.

Το καλό είναι ότι η ομάδα απαρτίζεται από πολλά Τρικαλινά παιδιά τα οποία έχουν μέλλον όχι επειδή είναι μικροί αλλά επειδή έχουν ταλέντο και έχουν πολύ όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτή την ομάδα ώστε τα επόμενα χρόνια να βρίσκεται η ομάδα σε ψηλότερες κατηγορίες».

Για το φετινό πρότζεκτ είπε ότι το πιστεύει «γι’ αυτό είμαι άλλωστε εδώ» και συμπλήρωσε: « Αρκεί να υπάρχει υπομονή. Καταλαβαίνω ότι το γήπεδο δεν είναι εκκλησία αλλά αν θέλω να μεταφέρω ένα μήνυμα στον κόσμο θα τους πω να έρθουν και να χειροκροτήσουν αυτά τα παιδιά

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του: