Μαγική εικόνα το 4-1 για την Φήκη

Έδειξε τον καλό της εαυτό στην Ζάκυνθο όταν βρέθηκε με τρία γκολ πίσω

Η Φήκη γνώρισε την βαριά ήττα με 4-1  στον πρωϊνό αγώνα με την Ζάκυνθο που άνοιξε την αγωνιστική. Η αντίδραση της ήρθε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 με χατ τρικ του Τσιμέλι ο οποίος σκόραρε δύο φορές από το σημείο του πέναλτι! Μείωσε σε 3-1 με τον Μπαλτά στο 58’, έχασε πολλές και καλές ευκαιρίες για μειώσει ακόμη περισσότερο το σκορ αλλά στο τέλος όχι μόνο δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο τέρμα στις μοναδικές ευκαιρίες που έχασε αλλά δέχτηκε και τέταρτο γκολ στην εκπνοή με τον Κακολύρη!

Το παιχνίδι

Η Φήκη ξεκίνησε καλά, είχε  ένα απευθείας χτύπημα φάουλ με τον Γκαντιά στο 10’ το οποίο απέκρουσε ο Οικονομάκης ενώ έβγαλε και κάποιες καλές αντεπιθέσεις.

Ωστόσο όμως στο 29’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Οικονόμου από τον Αχαϊα σε ανατροπή του Νικολακόπουλου από τον πορτιέρο Μπουρούση ενώ έδειξε και κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Φήκης.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε στο 30’ ο Τσιμέλι και έδωσε το προβάδισμα στην Ζάκυνθο με 1-0.

Στο 51’ και αφού νωρίτερα ο Λάμπογλου είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους ο Οικονόμου έδωσε και νέο πέναλτι στην Ζάκυνθο το οποίο εκτέλεσε και πάλι εύστοχα ο Τσιμέλι για να σημειώσει το 2-0.

Στο 55’ και μετά από φάση διαρκείας, ο Τσιμέλι μετά από σέντρα του Νικολακόπουλου με κεφαλιά σημείωσε το 3-0 πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Η Φήκη έβγαλε αντίδραση και στο 58’ με σουτ του Μπαλτά μείωσε σε 3-1 ενώ στο 63’ ο Τζέλης έχασε ευκαιρία από καλή θέση για να μειώσει ακόμη περισσότερο.

Στο 75’νέα τεράστια ευκαιρία για τη Φήκη όταν ο Γεωργάκης εξαπέλυσε δυνατό σουτ  με το δεξί αλλά με απίθανη επέμβαση ο Οικονομάκης έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Η Φήκη είχε ευκαιρίες και με τον Δρόσο και με τον Γεωργάκη για να μειώσει περαιτέρω το σκορ αλλά σε μία κόντρα επίθεση στην εκπνοή ο Κακολύρης διαμόρφωσε το τελικό 4-1…

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. . Οικονόμου (Αχαϊας) με βοηθούς τους κ.κ. Καραμέρο (Ηλείας), Μπαλαρούτσο (Αχαϊας).Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μούστα της Ζακύνθου και Μπουρούση της Φήκης.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης): Οικονομάκης, Ντούκας, Μεντής, Σούρμπης, Γουσέτης, Τσιμέλι, Κάρδαρης (80’ Κακολύρης), Σάϊμπερτ (70’ Αγκαράι), Μούστα, Νικολακόπουλος, Νικολίτσας (36’ λ.τρ. Λάμπογλου, 80’ Τελέν)

 

Π.Ο. Φήκης Τρικάλων (Δημήτρης Ρούσσας): Μπουρούσης, Γιαννούλας, Τζέλης, Τεντολούρης (62’ Γκινής), Δρόσος, Καλαμαράς (48’ λ.τρ. Κατσιούλας), Γεωργάκης, Γκαντιάς, Παναγιώτου, Μπαλτάς, Μπαμπατσιάς (73΄Ιωάννου)