Ηττα από Τράχωνες για την Υπεροχή Τρικάλων

Μετά από ένα πραγματικά συγκλονιστικό παιχνίδι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Stoiximan Futsal Super League η Υπεροχή Τρικάλων γνώρισε την ήττα με 9-8 από τους Τράχωνες Αλίμου στο Κλειστό του Αγίου Δημητρίου.
Το παιχνίδι ήταν εκπληκτικό, το θέαμα απίστευτο και οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα – διαφήμιση για το άθλημα. Πολλά γκολ, ρυθμός, ανατροπές, σε ένα ματς που τα είχε όλα. Εντέλει, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο φινάλε πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη επί ενός πολύ άξιου αντιπάλου που παλεύει κάθε ματς.
Η Υπεροχή προηγήθηκε 2-0 και 3-1, για να φέρουν τούμπα το ματς οι Τράχωνες με 4-3. Η ομάδα των Τρικάλων ισοφάρισε, ενώ το ημίχρονο έληξε 6-5 για τον Άλιμο. Οι άμυνες δεν πήραν και τον καλύτερο βαθμό, όμως οι φίλαθλοι παρακολούθησαν υπέροχο παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο με έντεκα γκολ και φάσεις για περισσότερα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά (8-6 και 9-7), η Υπεροχή μείωσε σε 9-8, χωρίς να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης.
Εκπληκτικό ματς από τον Τζανέτο που σημείωσε πέντε γκολ στον αγώνα, δύο τέρματα σημείωσε ο Ζιαμπάρας και από ένα οι Χριστόπουλος και Διονέλλης. Στον αντίποδα, χατ τρικ πέτυχε ο Τσαρέλας, δύο γκολ σημείωσε ο Λάμπουρας και μια φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Μαυρικίου, Χριστοδούλου και Παπαβασιλείου.
Υπεροχή Τρικάλων: (Παπακυρίτσης) Παπασάββα, Τσαρέλας, Νικηφόρος, Λάμπουρας, Μαυρικίου, Χριστοδούλου, Παπαβασιλείου, Τσιότρας, Στρατίκης, Κρομμύδας