Απολαυστικός ΑΟΤ «σκόρπισε» τον Βατανιακό

Ωραίο ποδόσφαιρο από τους «κυανέρυθρους» με κορυφαίο τον Θέμη Αλεξίου

Μετά από δύο ισοπαλίες εντός έδρας με Εορδαϊκό και Ζάκυνθο ο ΑΟΤ ξέσπασε πάνω στον Βατανιακό τον οποίο κέρδισε με 4-0 έχοντας ως κορυφαίο τον Θέμη Αλεξίου ο οποίος ήταν και εκτελεστής των δύο πρώτων γκολ, και δημιουργός του τρίτου με σκόρερ τον Βασιλείου ενώ έβγαλε και κάμποσες τελικές πάσες στον Νίκο Σκόνδρα που αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το τέταρτο γκολ του ΑΟΤ σημείωσε στην εκπνοή ο Σαμαντάς.

Οι «κυανέρυθροι» κατά διαστήματα έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο με τον κόσμο να τους χειροκροτεί θερμά καθώς βλέπει ότι κάτι καλό γίνεται με βάση Τρικαλινά παιδιά. Κλίμα εξαιρετικό και μέσα και έξω από το γήπεδο, καμία σχέση με το τοξικό περιβάλλον που είχαμε πέρυσι…

Τα Τρίκαλα με το τρίποντο παραμένουν ψηλά στην βαθμολογία και ακολουθεί και άλλο εντός έδρας παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο με τον Αστέρα Πετριτή…

????????????????????????????????????

Το παιχνίδι

Τα Τρίκαλα από το πρώτο λεπτό επέβαλλαν τον ρυθμό τους με τον Βατανιακό να προσπαθεί να γίνει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Την πολυπρόσωπη άμυνα του Βατανιακού «άνοιξε» στο 22’ ο Θέμη Αλεξίου. Κινήθηκε εξαιρετικά σε θέση έξω δεξιά, ξεμαρκαρίστηκε ωραία και με ένα δυνατό συρτό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Φιρινίδη για να σημειώσει εν μέσω πανηγυρισμών το 1-0!

Με την έναρξη της επανάληψης και με νωπές ακόμη τις οδηγίες Καλογιάννη για ένα γρήγορο δεύτερο γκολ ο Θέμης Αλεξίου πήρε την μπάλα από τον Νίκο Σκόνδρα, βγήκε ταχύτατα απέναντι από τον Φιρινίδη και με δυνατό σουτ τον νίκησε για να σημειώσει το 2-0!!!

Τρία λεπτά αργότερα ο Αλεξίου έγινε δημιουργός. ‘Εβγαλε καταπληκτική κάθετη ασίστ για τον Βασιλείου ο οποίος με άψογο πλασέ σημείωσε  το παρθενικό του γκολ με τους «κυανέρυθρους» για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 3-0!

Στο 54’ και πάλι ο Αλεξίου σε ρόλο δημιουργού έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Νίκο Σκόνδρα το πλασέ του οποίου όμως βρήκε το εσωτερικό μέρος της αριστερής δοκού του Φιρινίδη!

Ο προπονητής του Βατανιακού έριξε στο παιχνίδι τους Τσενικλή, Μιχαηλίδη, Κανταρτζή, βελτίωσε λίγο την εικόνα της ομάδας του αλλά ο Παπαδόπουλος είπε όχι σε φάουλ του Δημήτρη Ανανιάδη στο 59’ ενώ στο 63’ σουτ του Μιτακίδη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Τα Τρίκαλα απείλησαν και πάλι με τον Αλεξίου ξανά σε ρόλο δημιουργού να βγάζει μόνο του τον Νίκο Σκόνδρα ο οποίος όμως παραπάτησε (!!!) και πεσμένος έκανε το πλασέ που βρήκε σε αμυνόμενο και κατέληξε κόρνερ!!!

Το παιχνίδι κύλησε με Αλεξίου και Νίκο Σκόνδρα να κάνουν ότι θέλουν και με τον πρώτο να ψάχνει απεγνωσμένα τον δεύτερο ώστε να σκοράρει σε πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε.

Τελικά το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Σαμαντά στο 90’ ο οποίος κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά πλευρά του Φιρινίδη!!!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γκουντέλας (Καρδίτσας) με βοηθούς τους κ.κ. Καλογραιίτη (Καρδίτσας), Κίτο (Μαγνησίας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπουκουβάλα των Τρικάλων και Τόσκα, Χρήστο Ανανιάδη του Βατανιακού.

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας (81’ Μάγγος), Γιάννης Σκόνδρας (87’ Τζιώρας), Κωστόπουλος (81’ Μπέκας, Μαλάκος, Κοντογεώργος (72’ Σαμαντάς), Βασιλείου, Πατρώνης (72’ Ζαϊμι), Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης, Αλεξίου

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Μαλά, Σαμανίδης, Μυσιούδης, Τόσκας (79’ Γκαρατζιάς), Μυρτολάρρι (55’ Τσενικλής), Μαργαρίτης (58’ Κανταρτζής), Χρήστος Ανανιάδης, Μιτακίδης (79’ Βάνας). Δημήτρης Ανανιάδης, Μιτακίδης, Μητράκας (55΄ Μιχαηλίδης)