Ο Εορδαϊκός, οι ψωμομένοι και οι αβρότητες…

Ο «ΦΛΟΥ» της 22/09/2023

Απογευματάκι

Απογευματάκι Κυριακής το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν για τον ΑΟΤ κόντρα στον Εορδαϊκό. Η ιστορική ομάδα της Πτολεμαϊδας έχει κάμποσα χρόνια να έρθει στα μέρη μας….

Δυναμική

Για την δυναμική του Εοδραϊκού δεν είναι γνωστά πολλά πράγματα. Αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή να κατέλθει, έχει νεανική ομάδα και δεν έπαιξε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Βατανιακό λόγω ενός θέματος που είχε με το γήπεδο του, γραφειοκρατικού περιεχομένου. Έπαιξαν και ένα φιλικό με την Καστοριά όπου δεν ήταν καλοί…

Περί μαθητών

Δωρεάν είσοδο στα εντός έδρας παιχνίδια του ΑΟΤ δικαιούνται οι μαθητές έως 15 ετών. Δηλαδή όσα παιδιά πάνε στο γυμνάσιο. Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις γιατί το μέτρο δεν επεκτάθηκε και στους μαθητές του Λυκείου.

Ψωμομένοι γιοκ…

Τύχη να μπουν δωρεάν στο γήπεδο έχουν όσοι μαθητές Λυκείου είναι λιποβαρείς και μαζεμένοι και μοιάζουν με αυτούς του γυμνασίου. Οι …ψωμομένοι δεν έχουν καμία τύχη…

Γυναίκες

Οι γυναίκες φίλαθλοι πάντως δικαιούνται δωρεάν είσοδο στα ματς…

Ξεχώρισαν…

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα, συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη 11αδα της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, σύμφωνα με την ανάλυση που κάνει το liganews. Πρόκειται για τους , Χρήστο Κατσαντώνη, Νίκο Σκόνδρα και Θέμη Αλεξίου.

 

Αβρότητες

Αν και άνθρωπος της …εκκλησίας ο Πρωτοσύγκελος μιλώντας χθες στον FM 100 Ράδιο Ζυγός δεν απέφυγε την… κακιούλα: «Εύχομαι καλή τύχη και υγεία σε όλες τις ομάδες της πόλης, τον ΑΟ Τρίκαλα, την Φήκη, την Υπεροχή». Όταν του επεσήμανα ότι υπάρχει και ο ΑΟΤ BC είπε: «Α,  δεν γνωρίζω ότι υπάρχει τέτοια ομάδα…».

Για τον Χρήστο…

Ξεκινά σήμερα το τουρνουά στην μνήμη του Χρήστου Γκότα. Πρόγραμμα δεν μας απεστάλη αλλά από το απόγευμα και μετά στο Δημοτικό κλειστό όλο και κάποιος θα παίζει…

Πιένες

Μεγάλες πιένες γνώρισαν χθες τα αθλητικά στέκια της πόλης. ΑΕΚτζήδες, Παναθηναϊκοί, ΠΑΟΚτζήδες χαμογέλασαν, μόνο οι Ολυμπιακοί ήταν προβληματισμένοι…

Επένδυση

Στην τελική ευθεία είναι η επένδυση της οικογένειας Φορτούνη στα Τρίκαλα καθώς σε λίγο καιρό θα εγκαινιαστούν τα γήπεδα Padel Tennis που βρίσκονται λίγο μετά το Δέλτα Λαρίσης στα Τρίκαλα. Το άθλημα του Padel Tennis παίζεται ευρέως σε όλο τον κόσμο αλλά ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση παρουσιάζει στην Ισπανία. Στην Αγγλία είναι επίσης αυξανόμενη η δημοτικότητα του ως ένα οικογενειακό άθλημα, που παίζεται κυρίως σε clubs από άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Το παιχνίδι του Padel έχει παρομοιαστεί ως “τέννις με τοίχους”. Είναι ένα άθλημα που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του τέννις, του σκουός και της ρακέτας. Έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα, κυρίως λόγω της απλότητας αλλά και των ομοιοτήτων που παρουσιάζει με ήδη υπάρχοντα αθλήματα που χρησιμοποιούν ρακέτα.

Το Padel είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να παίξετε και απευθύνεται σε ένα ευρύ πληθυσμό. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το μεγαλύτερο του, ίσως, πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν να παίξουν Padel άτομα όλων των ηλικιών, από ένα παιδί 5 ετών έως βετεράνοι 70-75 ετών.

«ΦΛΟΥ»

…όσοι πιστοί προσέλθετε!!!