“Λευκή” ισοπαλία στην Τούμπα-φωνές ΠΑΟΚ για Παπέτρου

ΠΑΟΚ και Άρης έμειναν στο 0-0, με το αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει πλήρως όσα έγιναν στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο «δικέφαλος» ήταν πιο ορεξάτος, είχε διάθεση, όχι όμως και τρόπους για να απειλήσει απέναντι στην καλά στημένη ανασταλτικά ομάδα του Άρη. Οι «κίτρινοι» απ’ την άλλη, δεν πήραν κανένα ρίσκο επιθετικά. Σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα λοιπόν, μάλλον η ομάδα του Μάντζιου έφυγε με μεγαλύτερη ικανοποίηση απ’ την Τούμπα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο σκόραρε ο Ντεσπόντοφ, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Μπράντον Τόμας. Έτσι το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στο 37’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι πέναλτι, με τον Παπαπέτρου να μην δίνει κάτι και το VAR να συμφωνεί μαζί του καθώς δεν τον ειδοποίησε. Ο Άρης στο 43’ είχε κεφαλιά του Ντουκουρέ άουτ, ενώ στο 1ο λεπτό του έξτρα χρόνου, ο Κουέστα δεν άφησε τον Ζίβκοβιτς να σκοράρει με σουτ. Έτσι χωρίς την μεγάλη φάση το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε 0-0.

Το δεύτερο μέρος είχε ακόμη χειρότερο ρυθμό και οι ευκαιρίες δεν έρχονταν. Φάουλ και σέντρες χωρίς να απειλούν, ενώ υπήρξε και διακοπή του ματς λόγω καπνού από τους πυρσούς. Στο 62’ ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά μετά από φάουλ του Τάισον, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 84’ ο ΠΑΟΚ σκόραρε, με το τέρμα όμως να μη μετρά. Ο Μπράντον έστρωσε στον Ντεσπόντοφ, με τον Βούλγαρο να στέλνει ωραία την μπάλα στα δίχτυα. Μετά από αρκετά λεπτά ενδελεχούς εξέτασης της φάσης, διαπιστώθηκε πως ο Ισπανός ήταν οφσάιντ κι έτσι το γκολ ακυρώθηκε.

Όσα δεν έγιναν 90 λεπτά, δεν συνέβησαν ούτε στα 11’ του έξτρα χρόνου. Έτσι χωρίς φάσεις και στις καθυστερήσεις, το ΠΑΟΚ-Άρης ολοκληρώθηκε 0-0, σε ένα ματς ομολογουμένως κακό ποιοτικά. Ο «δικέφαλος» έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς και ο Άρης τους 4.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Βιεϊρίνια, Κουλιεράκης, Κετζιόρα, Μουργκ / Ντουκουρέ, Μοντόγια, Κουέστα

Κόκκινες: -/-

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (72’ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (72’ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (65’ Ντεσπόντοφ), A. Ζίβκοβιτς, Τάισον (90’ Μουργκ), Σαμάτα (72’ Μπράντον)

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Βερστράτε (90’+ Πάρντο), Ντουκουρέ (68’ Βέλεθ), Ρουπ (68’ Σουλεϊμάνοφ), Μενέντες (68’ Σαμόρα), Κάρλσον (90’+ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν.