Προφυλακίστηκαν 30 χούλιγκαν-Βρέθηκαν κάτοχοι δύο μαχαιριών

 

Σφίγγει ο κλοιός για τους δολοφόνους του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα και οι 30 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν την Παρασκευή (11/08), από τους συνολικά 105 για την άγρια επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας (07/08).

Αρχικά είχε ανακοινωθεί η προφυλάκιση ενός 22χρονου Αλβανού και ενός Έλληνα 27 ετών, στη συνέχεια έγινε γνωστή η ίδια απόφαση για 10 Κροάτες και αργά το βράδυ της Παρασκευής τον δρόμο για τη φυλακή πήραν και άλλα 18 άτομα,

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε πέντε βασικούς υπόπτους για τη δολοφονία του 29χρονου.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Alpha, οι πέντε βασικοί ύποπτοι είναι ένας Κροάτης, ένας Αλβανός και τρεις Έλληνες. Ο Κροάτης και ο Αλβανός συνελήφθησαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, κρατώντας στα χέρια τους τους αναδιπλούμενους σουγιάδες, οι οποίοι είχαν αίμα. Αναπάντητο βέβαια παραμένει εάν το αίμα αυτό ανήκει στον 29χρονο ή σε κάποιον άλλο τραυματία.