Άρχισε τρέξιμο ο ΑΟΤ με σύνθημα για δουλειά

Ξεκίνημα με 26 ποδοσφαιριστές

Χωρίς μεγάλα λόγια , με  σύνθημα -και μήνυμα- την υπόσχεση για δουλειά μέσα στο γήπεδο, ο ΑΟ Τρίκαλα βγήκε για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν που θα τον βρει αγωνιζόμενο στη Γ Εθνική κατηγορία.

Στην πρώτη ξεκίνησαν   26 ποδοσφαιριστές με σύνολο που  στην πλειοψηφία από  παίκτες  Τρικαλινής καταγωγής οι περισσότεροι, συν ορισμένους ποδοσφαιριστές που σπουδάζουν στην πόλη μας.

Στο αθλητικό Κέντρο της Σωτήρας  ήταν παρόντες σχεδόν όλοι  οι παίκτες του φετινού ρόστερ (μένουν ωστόσο τα 2-3 τελευταία αποκτήματα με υποθέσεις που εκκρεμούν) και πέρα από το καλωσόρισμα της διοίκησης με τον χαιρετισμό του προέδρου  Κώστα Παρδάλη αλλά και του Γιώργου Παναγιώτου, οι κυανέρυθροι άκουσαν  τις πρώτες οδηγίες από τον Βασίλη Καλογιάννη με σημείο αναφοράς την αφοσιώση και τη σκληρή προπόνηση σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.Ο Γενικός Αρχηγός Ζήσης Κατσαντώνης, ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Λουλές , ο προπονητής Βασίλης Καλογιάννης με τους συνεργάτες του Βαγγέλη Τζιαχρήστο και Πέτρο Κιτσόπουλο , καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές, ευχόμενοι πρώτα απ΄όλα υγεία και η ομάδα να καταφέρει να κάνει ένα αξιόλογο πρωτάθλημα και συνέστησαν σε όλους να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους . Η ομάδα κατεβάζει ίσως το πιο νεανικό δυναμικό σε εθνική κατηγορία  και αυτό αποτελεί στοίχημα για τη διοίκηση αλλά και το τεχνικό επιτελείο στο οποίο  μένει μια κενή θέση για γυμναστή τερματοφυλάκων με το θέμα να ξεκαθαρίζει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Αξίζει  να αναφέρουμε πως μαζί με την ομάδα ξεκίνησαν παιδιά της Κ-16 ενώ  τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και δοκιμές κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στη διοίκηση των Τρικάλων,

Να σημειωεί πως την Περιφερειακή ενότητα , εκπροσώπησε ο κ. Ντίνος Μπάρδας ο οποίος μετέφερε και τις ευχές για καλή σεζόν τόσο του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού όσο και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη, ενώ τον Δήμαρχο Τρικκαίων ο οποίος απουσίαζε εκτός Τρικάλων, εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος οικονομικών κυρία Σοφία Αλεστά η οποία και αυτή με την σειρά της μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου προς την ομάδα. Επίσης, σύντομους χαιρετισμούς και ευχές για τη νέα σεζόν στους παίκτες απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας της διοίκησης κ. Γεώργιος Παναγιώτου και ο εκπρόσωπος του επιμελητηρίου κ. Χρήστος Ζαραμπούκας.

O πρόεδρος του ΑΟΤ Κώστας Παρδάλης καλοσώρισε τους παίκτες στη Σωτήρα

Το προπονητικό σταφ του ΑΟΤ , Καλογιάννης Λουλές περιστοιχισμένοι από τους δύο οι γυμναστές